Știri

Mărţişor cultural pentru câmpinence

Teatru, flori şi o avalanşă de zâmbete. Acestea au fost ingredientele principale ale serii de vineri, 6 martie, o seară specială, dedicată tuturor doamnelor şi domnişoarelor din municipiul Câmpina. Un cadou oferit, ca în fiecare an, de către administraţia locală. Mai exact, o piesă de teatru, pentru care s-au pus la dispoziţie reprezentantelor sexului frumos 750 de invitaţii gratuite.
Încă de la intrarea în foaierul din incinta Casei Municipale de Cultură „Geo Bogza”, câmpinencele au fost întâmpinate de către o parte din membri Comisiei de Sănătate, Cultură, Învăţământ, Culte şi Tineret, Sport şi Turism din cadrul Consiliului Local. Marian Dulă, Daniel Telegescu şi Florin Frăţilă au oferit câte o floare tuturor femeilor, venite la spectacol într-un număr foarte mare. 
Mărţişorul cultural de anul acesta a purtat numele „Descurcă-lume”, un spectacol muzical, susţinut de Teatrul “Toma Caragiu” Ploieşti, în regia lui Eugene Nacht-Stroe, după o scenografie de Ovidiu Pascal, muzica Eugene Nacht-Stroe, iar coregrafia semnată de Marcela Ţimiraş. 
Textul spectacolului este o adaptare realizată de Eugene Nacht-Stroe după piesa „Firfirică” scrisă de Stroe şi Vasilache, celebrul cuplu al anilor ’30. 
Cei prezenţi în sală s-au putut delecta cu interpretările remarcabile ale actorilor de la Teatrul de Revistă Majestic: George Liviu Frîncu, Mirel Maneru, Ion Radu Burlan, Dana Vulc, Manuela Alionte Frîncu, Rodica Alexandru, Mihaela Duţu, Marian Despina, Petty Musa şi Gabi Sandu. Seara s-a încheiat în ropote de aplauze. (Andreea Ştefan)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare