Știri

Marian Nistor vrea lideri de grup în Consiliul Local

Marin Nistor a surprins asistenţa, la ultima şedinţă a Consiliului Local, atunci când a anunţat că va propune unele modificări în regulamentul de funcţionare al acestei autorităţi. Concret, Marian Nistor a vorbit despre introducerea în regulament a noţiunilor de „pauză de consultări” şi „lider de grup”.
Ambele propuneri au declanşat cel puţin ridicări interogative din sprâncene… De ce ar fi nevoie de pauză de consultări? De ce ar fi nevoie de lider de grup? De ce toate acestea în condiţiile în care, în momentul actual, PDL deţine majoritatea în Consiliul Local?!
Răspunsul pare să fie unul singur. Nu o să mai fie aşa! Se pare că am avut dreptate în ceea ce scriam săptămâna precedentă şi că, probabil, foştii consilieri PNDC vor trece la UNPR! Iar odată cu apropierea viitoarelor alegeri locale, apele în Consiliul Local Câmpina vor fi atât de învolburate încât va fi nevoie de pauze de consultări (poate şi pentru a se da telefoanele de rigoare la cine trebuie) şi de lider de grup (probabil, cel care va negocia, înaintea fiecărei şedinţe, subiectele mai… delicate).

Un comentariu

  1. Nistor nu vrea lider de grup la Spitalul Voila unde a ajuns in consiliul de administratie chiar daca are interese de afaceri acolo?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare