BREAKING NEWSȘtiri

„Managementul la nivel de primărie este total defectuos” – susține Liviu Dumitrache, viceprimarul municipiului Câmpina

Dezbaterile organizate de publicația noastră pe tema proiectului de buget al Câmpinei pentru anul 2023 au scos în prim plan și unele aspecte din culisele administrației locale mai puțin cunoscute, aduse la cunoștința publicului de Liviu Dumitrache, viceprimarul municipiului Câmpina și președinte al organizației locale a USR.
Nemulțumit, în principal, de modul în care șeful executivului câmpinean, Alin Moldoveanu, înțelege să colaboreze cu el în plan administrativ, Liviu Dumitrache explică, între altele, de ce ADPP, serviciul care se ocupă cu administrarea domeniului public și privat, este de multe ori ineficient, spre nemulțumirea cetățenilor. Edilul aduce lămuriri și cu privire la atribuțiile pe care i s-a permis să le aibă în coordonarea acestui serviciu, dar și la modul în care sunt folosiți angajații în alte scopuri decât cele pentru care sunt plătiți.
„Managementul la nivel de primărie este total defectuos”  – spune viceprimarul, explicând punctual situația.


Întrebat ce părere are despre proiectul de buget înaintat de primar spre consultare publică, potrivit legii, Liviu Dumitrache a spus că nu știe mai nimic, pentru că nu a fost consultat în această privință și că, de fapt, proiectul de buget a fost construit și este asumat prin semnătură de administratorul public Adrian Dobre și nu de primarul Alin Moldoveanu. „Nu fac parte din administrația Dobre – Moldoveanu” – a mai punctat acesta.
Cu privire la consultanții care se ocupă de proiectele cu fonduri europene, Liviu Dumitrache atrage atenția că unii dintre ei sunt angajați de primărie ca experți în mai multe domenii, ceea ce nu i se pare normal, lăsand să se înțeleagă că aceștia sunt aduși pe criterii de prietenie, „pentru că se câștigă bine aici, la Câmpina”.

Urmăriți în continuare o selecție a celor mai interesante afirmații făcute de viceprimarul Liviu Dumitrache în cadrul emisiunii Interviurile Oglinda de Azi, realizată de Florin Frățilă.

8 Comentarii  

 1. Pănă la urmă nimic nou sub soare.Cămpina este pe măna unui primar total depășit de funcție, iar Dobre este un politruc sadea, nu a făcut absolut nimic nici la Ploiești .Cămpina, ca întreaga Romăniei, sub asediul incompetenței autorităților. Iar vice-primarul ar vrea să spună ceva concret dar se teme deci e cam tot ca cei pe care îi blamează.

 2. 1. Cum adica nu stie ce scrie in proiectul de buget? Ce, vrea mura-n gura? E viceprimar, e presedinte USR, deci are acces la toate informatiile. Nota 4.
  2. Daca stie ca sunt consultanti adusi pe criterii de „prietenie-parandarat” de ce nu face plangeri penale, de ce nu iese in conferinte de presa, de ce nu bate cu pumnu-n masa in sedintele de consiliu local?
  3. Ce licee au terminat vicele si primarul, stiti cumva?

  1. Moldoveanu a facut liceul la Mec 2,scola care scoate pe banda lopatari,strungari,mecanici auto.Vax albina.Dobre a terminat la Caragiale la Ploiesti tot aceeasi treaba….nu ii spuneau ploiestenii degeaba primarul 0 si Yeti,ca sa numai vb de spaima sticlelor de vin si a clubului de la Paulesti.Cred ca a baut apa dupa Tiseanu ca si ala e libertin…..si anti familie.

 3. Am putea sa-l întrebam pe domnul vice,actualul presedinte al USR Campina,cand pune in discutie problema consilierei useriste,care a votat PUZ-ul primarului condamnat definitiv(USR-ul era cu sloganul:”FARA PENALI ÎN FUNCTII PUBLICE”),privind pasajul subteran.Nu de altceva,dar alegatorii USR,în proportie covarsitoare,nu pot fi de acord cu acest proiect,fiindca sunt oameni informati si îsi dau seama ca este o enormitate,o „CANGRENA” uriasa,avand în vedere si avalansa de argumente coplesitoare,care s-au rostit în dezbaterile publice,împotriva acestuia.Sau este mai aproape interesul material al celei care a votat asemenea „fantasmagorie”,decat viitorul organizatiei USR Campina?Vedeti ca oamenii care v-au dat votul nu pot fi manipulati si nici momiti cu tot felul de giumbuslucuri.Legea va ofera dreptul sa-i cereti acestei consiliere sa voteze tinand cont de linia partidului,iar daca nu se conformează sa-i retrageti sprijinul politic si,pe cale de cosecintă,sa o inlocuiti cu urmatorul membru de pe lista de prezumtivi consilieri locali ai partidului.

  1. USR-istii sunt oameni informati :))))) Si cand l-au votat pe Plicusor Ban si cand au votat-o pe Clotilda? Nu confundati oameni informati cu manipulati, in rest, va dau dreptate.

 4. Multumesc „Anonim”!
  Alex D.,cine i-a manipulat,pentru ca 90%din mass media a fost de la inceput impotriva acestor doua persoane?

 5. Eu cred ca tot ce se face în oraș este bătaie pe banii și nimic concret și bine făcut în toate structurile sunt Pile și reforma nu se face ca se iau banii frumoși degeaba ,dar vine primăvara și vedem ce mai se fura pe banii noștri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare