BREAKING NEWSȘtiri

Loredana Pulez va asigura interimatul conducerii Direcției Economice a Primăriei Câmpina

Decizia fostului director al Direcției Economice a Primăriei Câmpina, Alice Tudorache, de a nu se mai întoarce în funcția deținută până în toamna anului trecut, după cele 12 luni în care a solicitat suspendarea din motive personale a contractului de muncă, produce efecte.
Potrivit surselor noastre, începând cu 10 decembrie, data la care Alice Tudorache a primit din partea Primăriei decizia de încetare a contractului de muncă, Direcția Economică va fi condusă, cu titlu interimar, pentru o perioadă de cel puțin șase luni, de Loredana Pulez, șeful Serviciului Buget, Finanțe, Contabilitate din cadrul aceleiași Direcții.

Loredana Pulez îl va înlocui, de fapt, pe Marius Vișan, care la rândul său a fost detașat pe acest post de primarul Alin Moldoveanu de la Poliția Locală în perioada de 12 luni cât Alice Tudorache a avut contractul suspendat. În noua conjunctură creată, Marius Vișan a revenit la conducerea Poliției Locale.
Cu o experiență de peste zece ani în contabilitate bugetară, Loredana Pulez este absolventă a Facultății de Științe Economice a Universității Petrol și Gaze din Ploiești, are un masterat în științe economice și o vechime de cinci ani la conducerea Serviciului Buget Finanțe.

Alice Tudorache

Întrebată de ce nu a mai revenit în funcția pe care a deținut-o timp de trei ani și ce părere are despre succesorii săi, Alice Tudorache ne-a declarat: „Am luat decizia de a nu reveni la conducerea Direcției Economice deoarece pe perioada suspendării din funcție m-am implicat în mai multe proiecte profesionale pe care doresc sa le continui. Am încheiat o etapă foarte importantă din viața mea, o etapă care se poate descrie într-un singur cuvânt, și anume “fundamentul” unei cariere de succes. În ceea ce privește preluarea poziției de director economic de către d-na Pulez și întoarcerea d-lui Vișan la Poliția Locală, după părerea mea sunt schimbări firești”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare