BREAKING NEWSȘtiri

Liviu Ilași îl va înlocui pe Adrian Semcu la conducerea Hidro Prahova

Potrivit surselor noastre din mediul politico-administrativ județean, se pare că începând din această săptămână, Liviu Ilași (fost director al Conpet SA Prahova) va fi noul director al companiei județene de apă și canalizare Hidro Prahova SA, acesta înlocuindu-l în funcție pe Adrian Semcu, căruia i-a expirat mandatul. Cel mai probabil, Ilași va fi validat în funcția de director odată cu numirea administratorilor provizorii, programată a avea loc zilele acestea, în cadrul Adunării Generale a Acționarilor.
Din partea administrației locale câmpinene, acționar important al Hidro Prahova SA, a fost mandatat, prin hotărâre de Consiliu Local, să reprezinte interesele municipiului nostru în AGA, administratorul public Adrian Dobre.

Un comentariu

  1. Reteaua de apa din oras avea pierderi de cca.30%,astazi are de aproape de 50%.Este scump sa bei apa,cand sticla se afla in traista(administrativa)altuia.Trebuie gasita o solutie,chiar daca aceasta situatie a fost generata de ragimul alocarii fondurilor europene.Nu mai vorbesc de canalizare.
    Nu stiu de ce,dar dl.Dobre imi sugereaza incredere.
    De prea multe ori,Hidro Prahova a fost folosita si ca o parghie politica pentru a influenta,intr-o anumita directie,electoratul campinean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare