BREAKING NEWSȘtiri

Liviu Briciu a fost demis de la președinția Comisiei de Cultură a Consiliului Local Câmpina

Astăzi, 28 iunie, în cadrul ședinței lunare a Comisiei de Cultură a Consiliului Local Câmpina, majoritatea membrilor acesteia au luat hotărârea să îl demită pe Liviu Briciu (POL) din funcția de președinte. Cu patru voturi în favoarea demiterii (Dan Nica – PNL, Florin Marcu – PNL, Andrei Duran – PSD, Liviu Davidescu – Pro România) și o abținere, Briciu a fost demis și înlocuit cu Liviu Davidescu.

„Înlocuirea domnului Briciu a avut loc pe fondul faptului că ne dorim o altă abordare a acestei comisii în toate domeniile de competența și nu în ultimul rând ne dorim mai mult echilibru. Din păcate, comunicarea cu domnul Briciu este foarte dificilă în cadrul comisiei și vrem să schimbăm modalitatea de lucru” ‘ ne-a declarat Liviu Davidescu, noul președinte .

Liviu Briciu a refuzat să comenteze decizia colegilor săi.

Un comentariu

  1. In traducere libera sa-nteleaga oricine, dl. Briciu dorea o schimbare benefica, ei sunt manjiti si sustin sa ramana pilele (adica doamnele directoare „competente” care n-au facut nimic atatia ani dar papa fonduri si salarii uriase) in continuare. HALAL! Ar trebui sa iesim cu totii in strada pana se aproba infiintarea Centrului Cultural!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare