BREAKING NEWSȘtiri

Liderul PMP Câmpina, Adrian Pițigoi, nu exclude înlocuirea viceprimarului USR Liviu Dumitrache

Faptul că, în ultimul timp, alianța de dreapta ce deține majoritatea în Consiliul Local Câmpina (formată din USR, PNL, PMP și Cezar Grama de la Partidul Verde) se confruntă cu serioase probleme interne pe fondul neînțelegerilor dintre USR și PMP, a fost confirmat și de liderul PMP Câmpina, Adrian Pițigoi. Prezent în studioul Oglinda de Azi, la emisiunea moderată de Florin Frățilă, acesta a subliniat, între altele, că partidul din care face parte nu exclude posibilitatea înlocuirii viceprimarului USR Liviu Dumitrache, în contextul formării unei noi alianțe majoritare ce ar putea să includă și PSD în legislativul local.

“Relațiile noastre cu viceprimarul Liviu Dumitrache sunt doar instituționale, colaborăm în continuare, ne expunem punctele de vedere pe anumite proiecte, dar nu este un dialog ca într-o alianță firească. Cel mai important este ca forțele politice din Consiliul Local Câmpina să urmărească interesul dezvoltării orașului. De aici încolo, dacă nu există deschidere, comunicare, transparență și dialog, putem ajunge și la soluția înlocuirii viceprimarului, dar momentan nu este cazul”. 
Pițigoi a mai declarat că, odată definitivată alianța dintre PNL și PSD la nivel național, Câmpina ar putea avea o largă majoritate în Consiliul Local, unde să se regăsească atât USR, cât și PSD, alături de PNL, PMP plus Cezar Grama. Pițigoi nu s-a ferit să-i atenționeze pe cei de la USR că ar putea să piardă funcția de viceprimar în contextul în care vor refuza să se alăture acestei largi majorități. “Există și varianta unei largi majorități cu PNL, USR, PSD, PMP și Cezar Grama, care cred că este cea mai bună soluție pentru Câmpina. Bine ar fi să ne așezăm cu toții la masă și să ajungem la un compromis care nu compromite. Dacă ne ținem de orgolii, că eu sunt USR-ist și nu discut cu un PSD-ist, nu e bine, și atunci vom lua atitudine. Dacă USR, după crearea noii alianțe PNL-PSD, va fi nevoit să coabiteze cu PSD în administrația locală și refuză, așa cum am văzut că a afirmat public viceprimarul Liviu Dumitrache chiar la d-voastră în emisiune, dacă dânsul își menține această poziție care împiedică bunul mers al orașului, ne vom gândi să punem viceprimar pe cineva care să fie o forță motrică pentru comunitate” – a mai declarat liderul PMP.

Vă invităm să vă abonați la canalul nostru de You Tube, pentru a nu rata înregistrarea video a interviului, ce va fi difuzată în zilele următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare