Știri

Liderii politici câmpineni au votat

  • “Sunt convins că sunt mulţi români de bună credinţă, care doresc schimbarea şi împreună trebuie să facem ceva pentru ca România să meargă într-o direcţie bună. Eu cred că astăzi românii vor vota pentru schimbare şi la finalul zilei ne vom bucura împreună. Eu am votat pentru schimbare, asta înseamnă că am votat pentru normalitate. O normalitate de care avem nevoie cu toţii, după cinci ani grei, tensionaţi, cu multe scandaluri, cu foarte multe probleme. Avem nevoie de linişte dacă vrem să construim ceva, să realizam ceva! Şi pentru că este o zi importantă nu numai din punct de vedere electoral, aş vrea să le spun «La mulţi ani!» tuturor câmpinenilor care poartă numele Sfântului Nicolae!” – Ion Dragomir, preşedinte PSD Câmpina.
  • “Am votat cu speranţa că de mâine nu va mai fi scandal în ţară. Sper că lumea va veni la vot, în ciuda vremii destul de reci. Totuşi, personal cred că vor veni la urne minimum 50% dintre alegători, în aşa fel încât să conteze mai mult părerea oamenilor decât campania unora care îşi duc adepţii la vot cu autocarele!” – Virgil Guran, preşedinte PNL Câmpina.
  • “Am votat pentru un preşedinte care să continue reformele, un bărbat adevărat, care să poată ţine în mână treburile ţării. Nu am votat pentru un preşedinte care să ne ducă înapoi şi care să ţină cont numai de cercurile de interese. Este un vot important pentru România şi solicit unui număr cât mai mare de cetăţeni să-şi rupă o jumătate de oră din timpul lor pentru a-şi exercita dreptul la vot. Eu cred că acela care nu votează… nu contează!” – Horia Tiseanu, preşedinte PD-L Câmpina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare