Știri

La Câmpina, USL va fi reprezentată în alegerile locale de PNL

După intense negocieri, în primul rând la nivel judeţean şi în cele din urmă la nivel naţional, liderii USL Crin Antonescu şi Victor Ponta au hotărât ca aliaţa social-liberală va fi reprezentată la Câmpina în competiţia de anul viitor pentru funcţia de primar de candidatul propus de PNL.
Vă reamintim că PSD a obţinut în urma negocierilor candidaturile pentru funcţiile de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova şi de primar al municipiului Ploieşti.
În aceste condiţii, cele mai mari şanse de a reprezenta USL la Câmpina în viitoarea competiţie electorală le are preşedintele PNL, Virgil Guran, care referitor la acest subiect a declarat: „Ne onorează faptul că liderii naţionali ai alianţei au hotărât că liberalii trebuie să reprezinte USL la Câmpina însă, dincolo de această nominalizare trebuzie să avem maturitatea să propunem cel mai bun candidat. Vom analiza, alături de colegii din PSD, care este cea mai bună soluţie şi vom propune electoratului câmpinean un candidat puternic, care să câştige alegerile. În ceea ce mă priveşte am spus de câte ori am avut ocazia că nu îmi doresc cu orice preţ funcţia de primar. În schimb, vreau ca oraşul în care trăim să fie condus de oameni competenţi”.
De partea cealaltă a alianţei, vineri, 7 octombrie, într-o conferinţă de presă, senatorul PSD Georgică Severin a declarat la rândul său: „Sunt convins că vom avea drept candidat al USL o persoană cu şanse reale, care să-l învingă pe actualul primar, Horia Tiseanu. O persoană care să fie agreastă atât de PNL, cât şi de PSD”.
 Aşadar, cel puţin momentan, concluzia nu poate fi decât aceea că USL Câmpina se pregăteşte serios pentru înlăturarea administraţiei Tiseanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare