Știri

La Câmpina a început dezinfecţia trotuarelor

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CÂMPINA
COMUNICAT DE PRESĂ
Începând de astăzi, 8 aprilie, la Câmpina început campania de dezinfecție a trotuarelor din oraș. Astăzi au fost dezinfectate trotuarele din cartierul Câmpinița și axul central al municipiului, străzile Nicolae Bălcescu, B.P. Hașdeu și I.H. Rădulescu. În zilele următoare vor fi parcurse toate trotuarele din oraș.
Este folosit un agent de curățare și dezinfecție pentru suprafețe tari de exterior, agent autorizat de Ministerul Sănătății, pe bază de hipoclorit de sodiu.
Așa cum în fiecare săptămână am adus la cunoștința cetățenilor etapele de dezinfecție care au fost făcute pe teritoriul municipiului, revenim și astăzi, 8 aprilie, cu programul dezinfecțiilor pentru zilele ce urmează.
În cursul zilei de astăzi se continuă dezinfecția pasajelor pietonale Regele Mihai 1 și La Ceas, dar totodată și dezinfecția containerelor pentru deșeuri reciclabile.
Mâine, 9 aprilie, va fi continuată dezinfecția începând cu zona Pieței Centrale și zona centrală, dar în același timp se continuă și dezinfecția trotuarelor orașului.
Vineri, 10 aprilie, vor fi dezinfectate toate platformele de gunoi menajer arondate blocurilor, asupra cărora, în urma curățării ce este efectuată în fiecare zi de vineri, se va acționa și cu dezinfectant.
Având în vedere că ieri, 7 aprilie, a fost terminată prima campanie de dezinfecție a celor 380 de scări de bloc (casa scării și lifturi), anunțăm faptul că de luni, 13 aprilie, va începe cea de-a doua campanie, plecându-se ca și data trecută de la scările de bloc din strada Nicolae Bălcescu și continuându-se conform inventarului blocurilor de locuințe transmis în data de 31 martie 2020.
Reamintim că toate aceste dezinfecții sunt efectuate de către operatorul de salubritate SC Floricon Salub SRL cu substanțe biocide avizate de Ministerul Sănătății și în același timp dorim să aducem la cunoștința cetățenilor că aceste operațiuni sunt efectuate în vederea protejării dumnealor şi în niciun caz pentru a le dăuna sănătății.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare