Știri

Kaufland România investeşte în viitorul copiilor

Kaufland România, împreună cu fundaţia „Copiii-viitorul nostru”, susţine Grădiniţa cu program prelungit şi normal „Iulia Hasdeu”, din municipiul Câmpina, Str. M. Kogălniceanu, nr. 41, donând materiale şi rechizite pentru copii.

În dimineaţa zilei de 7 iunie a avut loc predarea oficială a materialelor strânse în urma campaniei Ajutăm Împreună, realizată de Kaufland Romania, partenerii şi clienţii săi, în perioada decembrie 2012 – martie 2013. Sumele provenite din vânzările produselor participante au fost folosite pentru achiziţionarea de material didactic pentru 79 de grădiniţe din oraşele în care Kaufland activează. Kaufland România susţine proiecte sociale şi educaţionale care au ca principali beneficiari copiii de toate vârstele, sprijină programe ce au ca obiectiv facilitarea accesului lor la educaţie, încurajarea frecventării şcolii, prevenirea abandonului şcolar.

Reprezentanţi ai Kaufland România au oferit cadouri copiilor Grădiniţei „Iulia Hasdeu” şi s-au bucurat de un spectacol pregătit cu multă seriozitate de copii şi cadrele lor didactice. În programul acestui spectacol, pe lângă momente de recitare, am asistat la interpretarea foarte simpatică a poveştii „Scufiţa Roşie”. La eveniment au participat, în afară de binefăcători şi beneficiari, părinţii copiilor din grădiniţă. Doamnele educatoare şi tot personalul grădiniţei au participat activ la buna desfăşurare a primirii materialului oferit şi mai ales la îngrijirea copiilor care beneficiează deja de bunurile care le-au fost oferite. Materiale didactice, rechizite, fotolii moi, pătuţuri, acestea au fost darurile primite de către copii şi grădiniţa lor într-un context de implicare socială a Kaufland România în viaţa comunităţilor în care activează. 
Iulia DUPU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare