EvenimentȘtiri

VIDEO. Karpatia Pony Show, un festival dedicat cailor și iubitorilor de cai

Fascinantul univers ecvestru ne-a fost dezvăluit și în această primăvară, în weekendul recent încheiat, în cadrul celei de-a cincea ediții a Karpatia Pony Show.
Organizatorii s-au întrecut pe ei înșiși oferind și de această dată numeroase surprize publicului aflat în număr mare pe minunatul Domeniu Cantacuzino de la Florești. Competițiile sportive, demonstrațiile ecvestre și activitățile speciale dedicate celor mici au constituit tabloul perfect al unui sfârșit de săptămână petrecut în aer liber alături de familie ori prieteni.
Natural Horsemanship sau modul de comunica cu caii pe cale naturală, fara zăbală ori pinteni și cravașă, care începe să ia amploare și în țara noastră, a fost prezentat celor interesați de Birger Gieseke, master instructor și fondatorul metodei EQS (Equine Quality System) și de Malina Masalar de la Horse-Connect, primul instructor de EQS în România.

Foto: Facebook/ Karpatia Pony Show

„Ediția 2024 este o ediție de tranzit între edițiile precedente, în care am încercat să promovăm foarte mult concursurile de ponei și concursurile pentru copii. Ca și concept, ne îndreptăm spre un festival de primăvară dedicat cailor și iubitorilor de cai, dar și de natură. Este un eveniment la care ne gândim la toate categoriile de vârstă, fiind un pretext foarte bun de ieșit afară cu familia și cu prietenii” – ne-a declarat Mihnea Vârgolici, manager Karpatia Pony Show.

Vă invităm să vizionați mai jos imagini video surprinse la evenimentul care s-a desfășurat în zilele de 25 și 26 mai la Florești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare