Știri

Juniorii CSM-ului ne-au oferit, din nou, una caldă, una rece!

Deja s-au adunat mai multe etape, unele chiar consecutive, în care cele două grupe de juniori ale CSM-ului înregistrează rezultate diferite – unii victorie, ceilalţi înfrângere. A fost şi cazul etapei din acest week-end.
Juniori C
Conpet Ploieşti – CSM Câmpina 1-2
Partida a avut loc duminică, pe terenul II de la Strejnic, iar echipa antrenată de Robert Opatchi a dat dovadă de o mai bună aşezare tactică în teren, s-a dovedit mai lucidă în faţa porţii adverse şi a avut o posesie net superioară. Doar neşansa, ratările şi intervenţiile incredibile ale goal-keeper-ului advers au privat gruparea câmpineană de o victorie mult mai concludentă. Golurile CSM-ului au fost marcate de Matache şi Pâslan.
Antrenorul Robert Opatchi i-a folosit pe Iscru – Roşca, Matache, Apostolescu, Dascălu – Grigore, Neacşu, Ţiţei, Postolache – Pâslan, Chivu. Au mai jucat: Banu, Hăbeanu.
Partida a fost arbitrată de un trio feminin, Cristina Maniţiu – Mădălina Crăciun, Alina Grigore.
Etapa viitoare, CSM Câmpina va întâlni pe teren propriu formaţia AFC Brebu.
Juniori D
CSM Câmpina – Petrolul 95 I Ploieşti 0-6
Trupa celor mai mici juniori ai CSM-ului, condusă de Robert Stoica, a primit pe teren propriu vizita celei mai bune echipe a seriei, campioana naţională en-titre, o grupare care se pregăteşte împreună de câţiva ani buni. În aceste condiţii, misiunea elevilor lui Robert Stoica a fost una şi mai grea. Diferenţa evidentă dintre cele două echipe, dar şi o serie de greşeli individuale au dus la o înfrângere usturătoare: 0-6. Robert Stoica a trimis în teren, în faţa campioanei naţionale en-titre pe: Stoica – Julan, Logojan, Banu, Burchi – Catrina, Râşnoveanu, R. Constantin, Şoldan – Iatan, Ţânţaru. Au mai jucat Stancu şi Badea. Partida a fost arbitrată de Alexandru Ene – Mihai Coman şi Alexandru Grosu.
Etapa viitoare, juniorii „mici” ai CSM Câmpina vor juca în deplasare în faţa formaţiei secunde a clubului Petrolul 95 Ploieşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare