Știri

Întâlnire în scop caritabil la Club Femina

Ca în fiecare lună, membrele Clubului Femina s-au reunit şi au reuşit să creeze din nou o atmosferă plăcută pentru toate participantele. Întâlnirea a avut loc vineri, 12 iulie 2013, la terasa parcului de joacă Miţu-Chiţu, unde d-na Ana Maria Sachelia a avut amabilitatea de a găzdui deja două reuniuni ale Clubului Femina. 
Scopul principal al întâlnirii a fost, pentru a doua oară în istoria existenţei clubului, unul caritabil: a avut loc o strângere de fonduri în vederea sprijinirii unei exemplare atlete a Clubului Sportiv Colegiul Tehnic „C-tin Istrati”, Câmpina: Nicoleta-Raluca Drăgan, şi ea prezentă la întâlnire. Peste câteva zile, adică pe 27 iulie 2013, Raluca va pleca la Jocurile Mondiale ale Transplantaţilor, ediţia 19, la Dourban, în Sud Africa şi şi-a propus să se întoarcă de acolo cu cel puţin două medalii la probele de aruncări care au cosacrat-o: greutate, disc, suliţă şi aruncarea mingii de oină. În paralel cu această competiţie, se pregăteşte şi pentru examenele din sesiunea de vară ale Academiei de Studii Economice Bucureşti, unde este studentă în anul I. În 2010, la cea de-a şasea ediţie a  Jocurilor Europene ale Transplantaţilor, la Dublin, Irlanda, Raluca a cucerit cinci medalii cu care a făcut onoare tricolorului.
Drepturile femeii în societatea modernă au constituit o altă temă de discuţie dezbătută de către doamnele prezente iar unele dintre acestea au adus în atenţia invitatelor proprietăţile unui fruct oriental, mangosteen, şi proprietăţile curative ale acestuia. (Iulia DUPU)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare