BREAKING NEWSȘtiri

ÎNREGISTRARE VIDEO. Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, 27 mai 2021

Consiliul Local Câmpina s-a întrunit joi, 27 mai, începând cu ora 17.00, în sala „Hanibal Văleanu” a Casei Tineretului, în ședința lunară ordinară, pentru dezbateri și vot pe marginea proiectelor de hotărâre inițiate de primarul municipiului Câmpina și de consilierii municipali.

Urmăriți mai jos înregistrarea video integrală a ședinței și cele mai aprinse momente din cadrul dezbaterilor proiectelor de înființare a Centrului Cultural, de desființare a Serviciului Public Piața Centrală și de aprobare a noii organigrame și a statului de funcții al Primăriei, proiecte inițiate de primarul Alin Moldoveanu, inclusiv punctele de vedere ale conducătorilor celor patru instituții vizate spre a fi reorganizate, respectiv Liliana Ene (Biblioteca Municipală), Alexandra Ioniță (Casa de Cultură Geo Bogza), Florin Buda (Casa Tineretului) și Marian Nistor (Piața Centrală).

2 Comentarii  

  1. La linia de sosire NIMIC CONCRET ,O REZOLVARE A UNEI SITUATII PREZENTATE -NIMIC ,NIMIC ! O noua sedinta ordinara cu final ,cel putin jenant !

    1. Cine a condus aceasta sedinta de CL, presedintele de sedinta desemnat conform regulamentului sau primarul? Cine a hotarat ca primarului nu trebuie sa i se dea cuvantul sa-si sustina proiectele al caror initiator era?Cred ca trebuie sesizata prefectura ca aceasta sedinta s-a desfasurat fara respectarea regulamentului si toate hotararile sa fie invalidate. Secretarul general nu a atras atentia presedintelui de sedinta ca este pe langa regulament . Recomand consilierilir sa citeasca cu atentie procesul verbal al sedintei inainte de al aproba intr-o sedinta viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare