Știri

Grupul Tenaris a cumpărat fabrica de echipamente deţinută la Câmpina de Cameron

La începutul acestei luni, Grupul Tenaris (unul dintre cei mai mari producatori de conducte pentru foraj petrolier din lume) a anunţat achiziţionarea de la Cameron International a fabricii, echipamentelor şi altor active legate de afacerea Cameron cu prăjini de pompare din Câmpina.
Fabrica de prăjini de pompare din oraşul nostru are o capacitate de 500.000 de bucăţi pe an și un număr de aproximativ 60 de angajaţi. Unitatea îşi va continua activitatea, iar angajaţii se vor alătura companiei Tenaris.
Achiziţia reprezintă o consolidare a prezenţei Tenaris în România, care include fabrica de ţevi amplasată în Zalău, oţelăria din Călărași și Centrul de Servicii Ploiești. În total, pentru Tenaris lucrează în România aproximativ 1.400 de angajaţi. Preluarea va permite companiei să își consolideze poziţia globală și să își extindă afacerea cu prăjini de pompare pe pieţele din Europa și Orientul Apropiat. Fabrica de la Câmpina va însemna timpi de livrare mai buni și o flexibilitate sporită în relaţia cu clienţii.
„Prin noua unitate de la Câmpina, compania Tenaris va fi pregătită să întâmpine cerinţele în creștere ale clienţilor din Europa și Orientul Apropiat. Tenaris va putea răspunde cerinţelor venite de la clienţi cu mai multă flexibilitate, prin centrele de producţie a prăjinilor de pompare amplasate în patru regiuni: America de Nord, America Centrală, America de Sud și, acum, Europa”, a declarat Alejandro Levrino, Directorul Diviziei Prăjini de Pompare a Tenaris.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare