BREAKING NEWSȘtiri

Gheorghe Bîlgă (Partidul Verde) își anunță demisia din Consiliul Local Telega

După ce nu cu mult timp în urmă, președintele organizației județene a Partidului Verde, Cezar Grama, era dat afară din partid de liderul la nivel național, Florin Călinescu, iată că formațiunea politică iese din nou la rampă. De data aceasta nu este vorba despre frământări politice interne, ci de anunțul demisiei unuia dintre reprezentanții Partidului Verde în Consiliul Local Telega. Profesorul Gheorghe Bîlgă, căci despre el este vorba, informează într-o postare pe pagina sa de Facebook că începând cu 1 martie nu va mai mai avea calitatea de membru al Consiliului Local Telega, funcție pentru care a candidat, spune el, mânat de dorința de a contribui la redresarea comunei.

Gheorghe Bîlgă alături de Florin Călinescu la lansarea candidaților Partidului Verde la Primăria Telega

„Nu vreau să mai fiu umilit de „câinii de pază” ai primarului. Consilierii de la putere pot intra când vor ei în primărie, eu trebuie să mă anunț, și numai dacă am acceptul cuiva (barosan vremelnic) intru în instituție, chiar și atunci când vreau să studiez vreun document sau contract. Am fost păzit atunci când ni s-a pus la dispoziție contractul de gaze (de fapt eu am refuzat să-l citesc fără să-l pot fotografia, cu toate că am fost de acord să semnez o declarație că nu voi face public informații din el), în situația în care e dreptul meu de consilier să am acces neîngrădit la informațiile din primărie” – explică Gheorghe Bîlgă unul dintre motivele nemulțumirii lui.

2 Comentarii  

  1. D-le Profesor Bâlgă, bătălia politică nu este pentru domnișoare castrate. Ați candidat pentru a face ceva, dovadă că oamenii și-au pus nădejdea în DumneaVoastră și v-au ales. Iar DVs n-aveți de ales, căci nu este timpul să fiți acum fricos și laș. Dacă vă știați așa, puteați s-o faceți înainte de alegeri, dar acum sunteți obligat, moral, să-i reprezentați cu cinste pe cei care v-au așternut covorul cu flori și pe omul de teatru, atât de încercat, alături de care pozați atât de mândru. Făceți bine și renunțați repede la nefericita demisie ! Și nu puneți la inimă urecheala mea: ea este insignifiantă în raport cu oprobriul public, pe care va trebui să-l cărați ca pe o latrină deschisă.
    Octavian Onea, Ploești, colaborator al ziarului și prieten al Câmpinenilor, 18 Februerie 2021

  2. Da domnule , adevăr spui , o mare clikă de dulăi , sunt curios ce va face acest veterinar cu TELEGA, nu se vede nici o mișcare până acum , când era vice zicea că nu are putere , ACUM ARE , felicitări domnului vice care de căte ori te duci la primărie e pe scări lângă cetățean. Domnule primar , pornești turismul în TELEGA? CRUCEA DOMNITORULUI , BĂILE TELEGA , PUȘCĂRIA DOFTANA , OCNA ZORILE CARE AI DAT-O, TABĂRA TELEGA , MINA BUSTENARI , ETC. alții nu au atâtea și arată comuna ca o floare! RUȘINE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare