Știri

Georgică Severin îi “arată pisica” viceprimarului Ion Dragomir

Victor Bercăroiu şi Dragomir Enache au intrat şi ei în colimatorul senatorului PD-L

Senatorul PD-L Georgică Severin a avut o nouă întâlnire cu presă, în cadrul căreia a prezentat amendamentele pe care le-a introdus în proiectul Codului Civil şi care aduceau atingere exercitării profesiei de ziarist, dar a avut şi mai multe reacţii faţă de ceea ce se întâmplă pe eşichierul politico-administrativ al Câmpinei. Concret, Severin a avut… trei “clienţi”.
Ion Dragomir. “Am văzut declaraţiile viceprimarului Ion Dragomir. Se vede că se apropie o campanie electorală şi PSD vrea să-şi depăşească condiţia de 15-20%… Cam greu… Viceprimarul Dragomir nu trebuie să uite că există o majoritate de 11 consilieri PD-L, care doresc să menţină parteneriatul cu PSD şi PIN, dar care nu cred că vor accepta ca un partid să-şi asume numai aspectele pozitive”.
Victor Bercăroiu. “Vreau să fac unele precizări şi în legătură cu declaraţiile lui Victor Bercăroiu privind situaţia Rafinăriei. Îmi permit să-i reamintesc că, în anul 2001, onor colegul şi amicul său Adrian Năstase nu vânduse încă pe nimic Petromul, care era o societate de stat. Între timp, au dat-o unei companii austriece, care nu se mai lasă influenţată de politic. Cât priveşte afirmaţia sa că, în 2001, Câmpina avea şi primar, şi deputat… are dreptate, pentru că altfel nu ar fi obţinut, prin societatea pe care o controlează, un teren ultracentral, la un preţ care-l face şi pe Puiu Popoviciu să-i fie ruşine! Fostul candidat la primărie să fie mai atent când se joacă cu cuvintele şi se fie mai preocupat de afacerile sale cu Kaufland!”
Dragomir Enache. “Am văzut scrisoarea deschisă a lui Dragomir Enache şi mă bucur foarte mult că, după trei mandate de consilier judeţean, în care a fost mai preocupat de intrarea în tot felul de AGA în care să-şi rotunjească veniturile, şi-a adus aminte şi de Muzeul Grigorescu. Probabil că, de frica preşedinţilor Consiliului Judeţean – Petrescu, Cosma şi Anghel – pe lângă care se dădea, nu a ridicat această problemă. Poate ne ajută acum profitând de relaţiile sale bune cu Cosma!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare