Știri

FOTBAL. Trei puncte pentru locul 4

Sâmbătă, 19 octombrie, în ultima etapă pe teren propriu, CSM Câmpina a întâlnit pe FC Păpăuţi, o echipă din Covasna, mai slab cotată la începutul campionatului, însă în revenire de formă în ultimele etape, în care a obţinut 7 puncte atât pe teren propriu, cât şi în deplasare. 

Încă de la începutul partidei, câmpinenii au intrat în jocul încâlcit al oaspeţilor, care aşezaţi pe două rânduri în faţa propriului careu, au măcinat jocul prin pressing la limita regulamentului, faulturi repetate şi multe degajări la întâmplare. Astfel, prima repriză s-a încheiat fără şuturi pe spaţiul porţilor, într-o notă generală modestă, care anunţa o a doua repriză şi mai încrâncenată.
La pauză, antrenorul Sinescu l-a introdus în teren pe Dumitrescu, încă nerefăcut, care între minutele 45 şi 60 a creat primele faze importante de poartă ale câmpinenilor. Din minutul 60 până în minutul 80, jocul a redevenit anost, cu excepţia fazei din min. 78, în care Ilioiu, “servit” impecabil de o pasă în adâncime a lui Burloiu, a trecut pe lângă deschiderea scorului cu un şut neglijent din marginea suprafeţei de protecţie a portarului. Zece minute mai târziu, pe fondul presiunii CSM-ului, arbitrul de centru a acordat penalty pentru elevii lui Sinescu, iar D. Nae a adus trei puncte pentru un loc 4 în clasament, la finalul unui meci mai complicat decât părea la prima vedere.
Victorie dedicată lui Nistoroiu

Adrian Nistoroiu, finanţator al CSM Câmpina şi preşedinte al secţiei de fotbal, a trăit intens partida de sâmbătă şi pentru faptul că îşi dorea mai mult decât altă dată un rezultat pozitiv cu ocazia zilei sale de naştere. La pauză, crainicul stadionului a anunţat evenimentul, galeria a cântat “Mulţi ani trăiască”, iar jucătorii au intrat în teren cu o motivaţie în plus pentru o victorie dedicată omului care în ultimii ani a pus mult suflet pe drumul greu al CSM-ului, ajuns azi în liga a III-a naţională. Victoria s-a întâmplat, iar jucătorii i-au dedicat-o lui Nistoroiu. Emoţionat, după meci, finanţatorul a declarat: “A fost o partidă neaşteptat de grea. Le mulţumesc băieţilor pentru victorie. Deja ziua mea este mai frumoasă după acest rezultat. Cu toate astea, să nu uităm că mai avem multe de făcut”.

Rezultate etapa a IX-a
FCM Târgovişte – Fortuna Poiana Câmpina (0-3)
SCM Argeş Piteşti – ACS Civitas Făgăraş (5-2)
Conpet Ploieşti – Atletic Bradu (1-0)
FCM Avântul Reghin – ACS Urban Titu (3-2)
FC Zagon – Chindia Târgovişte  (0-3)
CSM Câmpina – FC Păpăuţi (1-0)
Clasament
1. SCM Argeş Piteşti  (22)
2. Chindia Târgovişte (22)
3. FC Zagon (20)
4. CSM Câmpina (16)
5. Fortuna Poiana Câmpina (14)
6. Atletic Bradu (14)
7. FCM Avântul Reghin (10)
8. Conpet Ploieşti (10)
9. ACS Urban Titu (9)
10. FC Păpăuţi (8)
11. FCM Târgovişte (4)
12. CSM Făgăraş (2)
Etapa a X-a, vineri 25 octombrie
ACS Civitas Făgăraş – Fortuna Poiana Câmpina
Chindia Târgovişte – SCM Argeş Piteşti
Atletic Bradu – FC Zagon
ACS Urban Titu – Conpet Ploieşti
FC Păpăuţi – FCM Avântul Reghin
CSM Câmpina – FCM Târgovişte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare