Știri

Fotbal spectacol

CSM Câmpina – Cetatea Coada Izvor 3-2 (0-0)
După înfrângerea categorică suferită în semifinalele Cupei României în faţa celor de la Avântul Măneciu, CSM Câmpina a avut de înfruntat pe teren propriu, duminică, 22 mai, cea mai în formă echipă din seria Vest a Ligii B Prahova, ocupanta locului II, Cetatea Coada Izvor. O misiune destul de grea, având în vedere că oaspeţii au venit la Câmpina cu gândul să câştige un meci care le putea asigura şansa de a intra la baraj în Liga A Prahova, alături de CSM, echipă deja promovată.
Fără câţiva titulari, Negreanu accidentat, Vintilă răcit, Grigoraş învoit şi alţi doi trei jucători prezenţi în teren, dar nerefăcuţi total după accidentări mai vechi (Ilioiu, Dârstaru, Budileanu), CSM Câmpina a început jocul timid, ceea ce le-a permis oaspeţilor, în primele 20 de minute, să-şi creeze câteva ocazii de gol, însă fără prea mare pericol la poarta apărată de Ciprian Cosmineanu. Treziţi parcă de agresivitatea oaspeţilor, elevii lui Robert Opaţchi au revenit în joc în ultima parte a primei reprize, ratând câteva ocazii rarissime prin Hromei şi Dârstaru, care în situaţia de unu la unu cu portarul advers, nu au reuşit să introducă mingea în plasă.
După pauză, pe fondul unei relaxări nejustificate a câmpinenilor, oaspeţii au deschis scorul aproape de minutul 60, printr-un şut plasat din interiorul careului, în urma unei faze în care toată apărarea CSM a gafat în lanţ. Conştienţi parcă de de faptul că se profila un alt duş rece, câmpinenii au ieşit la joc şi în zece minute au întors rezultatul printr-un gol semnat de Tuchilă şi un altul, din penalty, de Budileanu. Cinci minute mai târziu, Budileanu avea să înscrie din nou pentru 3-1 (ocazie cu care a ajuns la cota 14 a marcatorilor echipei în acest sezon), iar în ultimele minute de joc, oaspeţii au reuşit să reducă din handicap printr-un gol marcat tot din lovitură de pedeapsă.
Fluierul de final al centralului partidei a pus capăt unui meci cu multe faze de poartă, ratări incredibile şi de o parte şi de alta, lovituri de pedeapsă, eliminări (G. Radu – „Georsini” a primit destul de uşor două cartonaşe galbene şi unul roşu), goluri spectaculoase, ceea ce se poate numi, în câteva cuvinte, fotbal spectacol pe placul microbiştilor.
Etapa viitoare, a XXVIII-a (28 – 29 mai)
Precizia Breaza – CSM Câmpina
Prahova Nedelea – Tricolor Varniţa
Dalina Bărcăneşti – Unirea Cocorăştii Colţ
Viitorul Ariceşti – Intersport Filipeşti
AS Târgşorul Vechi – CS Valea Doftanei
Cetatea Coada Izvor – CS Cornu
CS Băneşti II – Gloria Ologeni
AFC II Filipeşti stă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare