Știri

FOTBAL – Liga A Prahova

Cu 11 goluri marcate în ultimele două meciuri,
CSM Câmpina a urcat pe locul II în clasamentul Ligii A Prahova
Astra III Ploieşti – CSM Câmpina 2-4
După derby-ul pe teren propriu cu Unirea, CSM Câmpina avut parte marţi, 1 noiembrie, de o deplasare grea, la Ploieşti, în faţa formaţiei Astra III. Cu toate acestea, CSM-ul a făcut un meci foarte bun şi a deschis scorul prin Budileanu, în minutul 9. S-a văzut egalată şi apoi condusă, prin golurile semnate de Burlacu (min. 27) şi Gafiţa (min. 31), dar a revenit pe tabela de marcaj până în pauză, prin acelaşi Budileanu, în minutul 37.
Repriza a doua a început prost, Olteanu primind un al doilea cartonaş galben şi lăsându-şi echipa în inferioritate numerică într-un moment delicat. Cu toate acestea, CSM a dominat partea a doua a jocului, înscriind de încă două ori, prin George Radu (min. 57) şi Stroe (min. 78), obţinând o victorie importantă, mai ales că vine după un meci foarte bun, în faţa unui adversar dificil.
În meciul cu Astra, antrenorul Ion Burchi a folosit următoarea formulă de joc: Boşilcă – Gânju, Safta, G. Radu – A. Burchi, Ilioiu, Stroe, Budileanu, Zăpodean – M. Mihai, Olteanu. Au mai jucat: Negoiasă, Negreanu, Vintilă şi Dârstaru.
CSM Câmpina – Petrolul II Ploieşti 7-1
După ce cu doar câteva zile în urmă învinsese în deplasare cu 4-2 pe Astra III Ploieşti, CSM a trecut duminică, 6 octombrie, cu un categoric 7-1 şi de Petrolul II Ploieşti. La un astfel de scor orice comentariu pare de prisos, totuşi, ar trebui spus că băieţii lui Ionică Burchi au dominat partida de la un capăt la celălalt, că nu s-a pus nici un moment problema învingătorului, dar şi că oaspeţii nu au arătat mai nimic în atac, chiar dacă în minutul 85 şi-au trecut în cont o bară prin „căpitanul” N. Popescu.
CSM a deschis scorul în minutul 23, prin Ilioiu, care a finalizat cu un şut puternic de la 14 metri o frumoasă fază de atac începută de el, continuată cu un „un-doi” cu Negreanu, acesta din urmă repasându-i cu călcâiul, spre deliciul spectatorilor şi al conducerii. În minutul 29, Negreanu dublează avantajul formaţiei noastre, reluând cu capul, de la 8 metri, o centrare venită dintr-o lovitură liberă de pe partea stângă executată de Budileanu.
După ieşirea de la cabine, CSM s-a dezlănţuit. A început Zăpodean, în minutul 52, bine deschis de M. Mihai în interiorul suprafeţei de pedeapsă adverse, a şutat cu sete, dându-i mâinile peste cap portarului ploieştean. În minutul 59, G. Radu a urcat scorul la 4-0, cu un şut sec, sub transversală, de la 6 metri, după un corner de pe partea stângă excelent executat de Budileanu. 5-0 a făcut rezerva Vintilă, la numai 6 minute după ce l-a înlocuit pe Negreanu, în minutul 67, când a împins mingea în plasă de la 4 metri, după o eroare incredibilăa fundaşului ploieştean Dumitrache. În minutul 73, Stroe încheia setul cu o lovitură de cap din 6 metri, după un corner de pe partea stângă executat de Budileanu. În primul minut de prelungire, arbitrul a dictat penalty la o fază în care nu se impunea această măsură, iar Iordache a marcat golul de onoare al Petrolului, chiar dacă Boşilcă a fost pe minge. Orgolioşi, câmpinenii au reacţionat prompt şi au refăcut diferenţa de 6 goluri, prin acelaşi Stroe, care împins în plasă mingea respinsă de Marinică, după un şut foarte bun al lui Hromei.
La final, toată lumea era mulţumită, iar jucătorii CSM au aplaudat galeria, care a cântat şi i-a susţinut pe întreaga durată a jocului.
Marcatori: Ilioiu 23, Negreanu 29, Zăpodean 52, G. Radu 59, Vintilă 67, Stroe 73, 90+2 – Iordache 90+1.
CSM Câmpina: Boşilcă – G. Radu, Gânju (cpt), Safta – A. Burchi, Stroe, Budileanu, Ilioiu (52 Dârstaru), Zăpodean (52 Negoiasă) – Negreanu (61 Vintilă), M. Mihai (56 Hromei). Rezerve neutilizate: Lepădatu – Bej, Grigoraş. Antrenori: Ion Burchi (principal), Robert Stoica (secund).
Unirea Câmpina – CS Vispeşti Blejoi 2-0
În derby-ul etapei a XIII-a cu CS Vispeşti Blejoi, Unirea a început jocul în forţă, deschizând rapid scorul prin Nichifor în minutul 3, după un şut pe jos de la aproximativ 15 metri lateral stânga în colţul lung. Unirea a dominat în continuare meciul din punct de vedere tactic şi teritorial şi a înscris al doilea gol prin Bica, care l-a depăşit în viteză, fără drept de apel pe mult mai galonatul său adversar, Onuţ.
Oaspeţii n-au arătat decât multă nervozitate şi destul de puţin fotbal.
Unirea: D. Şandru – A. Stoica, B. Şandru, Neagu (cpt), Zecheru – Cernea (79 Ungureanu), Lambă (89 Coman), Bărăgan, Filip – Nichifor (71 Dorişor), Bica (89 Burlacu). Rezerve neutilizate: T. Ionescu – Fl. Stoica, D. Ciobotaru. Colectiv tehnic: Ion Cojocaru (director tehnic), Costin Plăvache (antrenor principal), Marius Pălănceanu (antrenor secund).
CS Vispeşti: Manea – Năescu (73 Kamara), Popa, Onuţ (cpt), Pintilie – O. Gheorghe (46 Fl. Gheorghe), C. Vlad, Secreţeanu, Catană (90+1) – Bridinel, Nae. Rezerve neutilizate: Pandelescu – Ioniţă, Crăciun, Sterie. Colectiv tehnic: Aurel Panait (director tehnic), Victor Roşca (antrenor principal).
Cartonaşe galbene: Bărăgan (66), Cernea (70) – Pintilie (26), Bridinel (31), O. Gheorghe (41), C. Vlad (66).
Arbitri: Ovidiu Oprea – Ionuţ Necula, Robert Nuţu (Ploieşti).
Observator: Constantin Safta (Iordăcheanu).
În ultima etapă, de duminică, 6 noiembrie, în deplasare la Progresul Drăgăneşti, Unirea Câmpina şi-a învins adversarul cu scorul de 3-1, prin golurile marcate de Filip, Bărăgan şi Nichifor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare