Știri

Florin Anghel şi apropiaţii săi s-au instalat la conducerea PDL în Colegiul 2 Deputaţi

– sub atenta supraveghere a Robertei Anastase –
După ce cu o săptămâna înainte organizaseră în mare secret alegerile pentru organizaţia municipală a PDL, democrat-liberalii s-au întâlnit din nou săptămâna trecută, într-o formulă mai largă, tot la Casa Tineretului. A fost vorba de o întâlnire în care s-au ales structurile de conducere ale unui birou la nivelul Colegiului 2, reprezentat în Camera Deputaţilor de Florin Anghel. Astfel, în prezenţa Robertei Anastase, a parlamentarilor PDL din Prahova, a primarilor din zonă, s-a ales această nouă structură de conducere, impusă de ultimele modificări ale statutului acestei formaţiuni politice.
Întâmplător – sau mai degrabă nu – cu o singură excepţie, întreaga structruă de conducere a Colegiului 2 este formată doar din oameni foarte apropiaţi de Florin Anghel, nucleul dur al celor care l-au urmat pe la toate formaţiunile politice prin care a trecut actualul parlamentar, fie că a fost vorba de PC, de PNDC, de PDL sau de ce-o mai urma…
Aşa cum poate era firesc, Florin Anghel conduce biroul pentru Colegiul 2, vicepreşedinţi fiind Horia Tiseanu, Petre Ion Costache şi Alin Moldoveanu, secertar general – Marius Burtescu, iar printre secterari se numără şi un consilier local câmpinean – Gena Preda.
Reamintim că din Colegiul 2 Deputaţi fac parte municipiul Câmpina şi comunele Băneşti, Brebu, Proviţa de Sus, Proviţa de Jos, Poiana Câmpina, Secăria, Şotrile şi Valea Doftanei. În total, 72.283 de locuitori, dintre care 62.997 cu drept de vot. Cu excepţia comunelor Poiana Câmpina şi Şotrile, unde sunt primari PSD, celelalte localităţi sunt conduse de primari PDL, în mai mult de jumătate dintre aceste cazuri fiind vorba de oameni foarte apropiaţi de Florin Anghel şi mai puţin de PDL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare