Știri

Florin Anghel iese la „încălzire” pentru partidul Elenei Udrea?!

Chiar dacă pentru mulţi este perioada concediilor, scena politică – atât naţională, cât şi locală – pare a fierbe la foc mic. Deocamdată…
Pentru cei care urmăresc atent fenomenul politic, pare din ce în ce mai evident că Florin Anghel pregăteşte crearea UNPR la nivel local. Partidul despre care se spune că va fi condus de Elena Udrea, sfătuită din umbră de Traian Băsescu, va avea la Câmpina „scheletul” fostului PNDC. Aşa se explică în mare măsură de ce consilierii locali care şi-au câştigat mandatul de pe listele PNDC tac adânc, deşi participă la şedinţele interne ale PDL. La momentul oportun, decis de Florin Anghel, sub îndrumarea Elenei Udrea, grupul din PDL condus de Alin Moldoveanu va trece la UNPR, cu sau fără un pretext public. Cel puţin aşa susţin tot mai multe voci din politica locală. Iar dacă scenariul se confirmă, va fi interesant de văzut cine mai rămâne în PDL.
Astfel, se vor rezolva mai multe probleme, inclusiv cea mai stringentă privind vehiculatele candidaturi pentru alegerile locale viitoare. Deja s-a intrat în a doua parte a mandatului şi încep să se facă jocurile pentru a se stabili cine candidează şi pe cine se poate baza fiecare.
Cel mai probabil, în noua conjunctură creată, Alin Moldoveanu şi Horia Tiseanu se vor război din nou pentru mandatul de primar. După ce probabil îşi va fi făcut baza de date necesară, pe care o tot îmbunătăţeşte prin activitatea sa intensă, de consilier personal al primarului, prin vizite la fiecare asociaţie de proprietari, Alin Moldoveanu va aştepta doar un semn din partea lui Florin Anghel pentru a se dezice de cel al cărui consilier personal este în momentul de faţă.
Lucrurile par să prindă tot mai mult contur pentru UNPR la Câmpina, după ce s-a aruncat pe piaţă informaţia că Elena Udrea va deveni preşedinte al UNPR, ceea ce echivalează cu faptul că aceasta este noua „jucărie” politică a lui Traian Băsescu, după ce PDL începe să dea tot mai multe rateuri. În plus, după cum se ştie foarte bine în mediile politice locale, Florin Anghel are mult mai multă trecere la Elena Udrea – şi, implicit, Traian Băsescu – decât ar avea – să spunem – Roberta Anastase.
Dincolo de toate aceste „sforării” care nu au ca scop decât prostirea oamenilor, pentru ca să li se poată spune în 2012 şi în 2014 că „de fapt, ăia de la PDL sunt nenorociţii, care v-au adus în sapă de lemn, nu noi, care…” bla-bla-bla… În aceste condiţii miza la viitoarele alegeri locale ar putea fi mărită şi va fi foarte interesant de urmărit dacă oamenii se vor mai bucura la o găleată, o geacă sau 50 lei…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare