Știri

FCM Câmpina – Tricolorul Breaza 2-0 (1-0)

Pentru a treia oară de la începutul acestui an, FCM Câmpina şi Tricolorul Breaza s-a întâlnit din nou într-un joc amical. De această dată, în partida de sâmbătă, 26 ianuarie, câmpinenii s-au impus cu acelaşi scor din prima întâlnire 2-0. La fel ca şi atunci, primul gol a fost marcat de Baia (min. 32), pentru ca, în repriza secundă (min. 70), juniorul Mihai Căldăroiu, provenit de la CSŞ Nucet, să pecetluiască scorul final.Brezenii s-au mişcat destul de bine, în ciuda înfrângerii, iar de luni, 28 ianuarie, au intrat în cantonament. Cu o zi înaintea acestei partide, elevii lui Stănicoiu au jucat în deplasare, la CS Otopeni, unde au pierdut cu 4-1, golul lor fiind marcat de Pârjol.FCM Câmpina: Mindileac – Ţiclea, Marcu, Vodiţă – M. Tudor, Jecu, Aristan, D. Ene, Cristea – Enache, Baia. Au mai jucat: Plachta, D. Mihai – Dragomir, Căldăroiu, B. Andronic. Antrenor: Cristian Dumitru.Tricolorul: Anghelache – O. Tudor, N. Ghiţă, Petcu, Olteanu, I. Filip – Ispir, Pescaru, Pătraşcu, G. Ghiţă – M. Vişan. Au mai jucat: Sava – Filote, Picior, Costache, Pârjol, A. Stoica, And. Stoica, Braga. Antrenori: Florin Stăncioiu, Costin Plăvache.
A plecat Schweffer
La mijlocul săptămânii trecute, portarul Eduard Schweffer, sosit de la formaţia de amatori a clubului FC Saarbrucken din Germania, în vârstă de 31 de ani, a părăsit gruparea câmpineană. Surse din anturajul clubului au confirmat că gafa de proporţii din meciul pierdut în faţa brezenilor cu 1-0 a fost decisivă, Schweffer făcându-şi bagajele.
A revenit Mindileac
Portarul Marius Mindileac, 29 de ani, ultima oară legitimat la CSM Rm. Vâlcea, a revenit la Câmpina. Spunem că a revenit pentru că Mindileac a evoluat pentru gruparea câmpineană şi în urmă cu opt sezoane, atunci când la cârma formaţiei se afla Niculae Babeti. Mindileac a încercat un transfer la Unirea Alba Iulia, dar, în cele din urmă, a preferat Câmpina.
Vodiţă de… Câmpina
Una dintre achiziţiile importante pentru gruparea condusă de Dan Ştefan Chiţu ar putea fi fundaşul Vodiţă, de la CS Otopeni. Chiar dacă mai erau şi alţi jucători pentru postul de fundaş de bandă stângă, Vodiţă ar putea câştiga titularizarea pentru acest post. Rămâne de văzut dacă sosirea lui Ştefan Nanu va fi de bun augur pentru Vodiţă… de Câmpina!
Clemenţă pentru Enache
Cu puţin timp înaintea stabilirii noului antrenor al Municipalului, pentru a evita o posibilă criză de jucători, mai ales în compartimentul ofensiv, preşedintele Dan Ştefan Chiţu a purtat o serie de discuţii cu vârful Ionuţ Enache, unul dintre jucătorii care promiteau foarte mult. În tur, Enache a jucat în zece partide, iar în opt chiar a fost integralist. Mai mult, Ionuţ Enache a înscris şi două goluri, cu CSM Focşani şi Forex Braşov, de fiecare dată golurile sale aducând câte trei puncte echipei.Discuţia dintre Chiţu şi Enache pare să fi fost de bun augur, jucătorul promiţând să revină în avanposturile formaţiei sale, în vreme ce preşedintele Ştefan Chiţu a manifestat clemenţă faţă de jucătorul care este suspendat de către club până la finele lunii februarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare