Știri

Evacuarea Fundaţiei „Dr. Dinu“ s-a amânat!

În urmă cu mai bine de zece zile, la sediul Fundaţiei „Dr. Dinu” de pe B-dul Culturii au sosit executorul judecătoresc şi reprezentanţi ai Primăriei Câmpina, pentru a pune în aplicare o sentinţă judecătorească definitivă, prin care fundaţia de aici şi şcoala postliceală care funcţionează sub patronajul acestei fundaţii trebuie să elibereze spaţiul, în caz contrar riscând evacuarea. La precedenta acţiune, despre care v-am relatat pe larg în ediţia noastră trecută, după o inspecţie a întregii clădiri şi o sumară inventariere a bunurilor, s-a stabilit să se acorde un termen de zece zile. Termenul acordat – şi acceptat de ambele părţi – avea scopul de a lămuri definitiv lucrurile. Pe de o parte, reprezentanţii Primăriei Câmpina solicitaseră imperativ eliberarea spaţiului, pe de altă parte, reprezentanţii fundaţiei au invocat existenţa unui document depus la instanţa de judecată şi prin care se contesta executarea silită.
Termenul acordat iniţial a expirat ieri, luni, dar executorul judecătoresc, împreună cu reprezentanţii Primăriei, au notificat conducerea Fundaţiei „Dr. Dinu“, precizând un nou termen până la care spaţiul din clădirea de pe Bulevardul Culturii trebuie eliberată. Potrivit unor surse judiciare, Fundaţia „Dr. Dinu“ nu a contestat în instanţă executarea judecătorească, la dosar neexistând decât o cerere prin care avocatul acestei fundaţii anunţă intenţia de a contesta actul juridic prin care administraţia locală doreşte eliberarea spaţiului.
Cel mai probabil, la începutul săptămânii viitoare situaţia va fi tranşată, iar dacă reprezentanţii fundaţiei nu vor găsi nicio altă soluţie, riscă să se trezească în stradă cu întreaga aparatură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare