Știri

Emil Manta a fost numit director general administrativ al Academiei de Poliţie

Comisarul şef Emil Manta a fost director adjunct al Şcolii de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina. A fost, pentru că zilele trecute, prin ordin al ministrului Traian Igaş, Emil Manta a devenit, pentru o perioadă de 6 luni, directorul general administrativ al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti. În acelaşi timp, în funcţia de rector al aceleiaşi instituţii de învăţământ superior a fost numit comsiarul şef Ioan Liviu Tăut, de la Maramureş.
Emil Manta a lucrat 19 ani la Şcoala de Poliţie „Vasile Lascăr”, parcurgând aproape întreaga ierarhie de la ofiţer specialist la Compartimentul Organizare Mobilizare, la şef Birou Tehnic şi până la director adjunct.

Un comentariu

 1. Sa inceapa evaziune fiscala si a inceput
  Academia de Politie are inchiriate doua spatii comerciale prin bunavointa comisarului sef de politie EMIL MANTA unor firme din jud. Prahova, judet de unde comisarul sef vine (fost sef scoala de agenti Vasile Lascar Campina)
  Astazi 09 decembrie 2011 a avut loc un control in cadrul Academiei de Politie desfasurat de politia Investigarea Fraudelor Sector 1 si s-au constat urmatoarele:
  Cele doua spatii comerciale vindeau produse fara documente de provenienta, fara a elibera bon fiscal, fara acte de intrari si iesiri deci mai simplu faceau evaziune fiscala. Unul dintrae spatii pregateste mancare gatita si pizza pentru studentii Academiei (aici nu nu fost gasite documente privind data de procurare a produselor perisabile, documente de provenienta etc) iar celalalt spatiu vinde produse cum ar fi covrigi ambalati, croisante, ciocolata sucuri, etc (nici aici nu s-au gasit documente de provenienta a marfii). De asemenea angajatii nu aveau forme legale (fara contract individual de munca). Serviciul investigarea fraudelor a confiscat tota marfa gasita si a aplicat amenzi celor doua societati.
  Societatiule ce desfasoara activitati comerciale in incinta Academiei de politie sunt protejatele Directorului Administrativ Comisarul sef EMIL MANTA, care la randul sau este asociat la alte 2 societati comerciale ce au avut legaturi comerciale cu Scoala de politie CAMPINA si ulterior cu ACADEMIA de POLITIE.
  Inainte ca cele doua spatii sa fie inchiriate (preturile produselor a crescut semnificativ) ele erau destinate tot comertului (sucuri, croisante, sticksuri, etc), comert facut de ACADMIA DE POLITIE cu angajati proprii si preturi fara adaos comercial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare