Știri

Echipierii Municipalului ambalează motoarele

O victorie şi o înfrângere în “dubla” amicală cu Tricolorul Breaza

FCM Câmpina – Tricolorul Breaza 2-0 (1-0)
La o săptămână după reunirea lotului divizionarei secunde FCM Câmpina, echipierii acesteia au susţinut un prim joc de verificare, în compania „vecinilor” de la Tricolorul Breaza, care activează în Liga a III-a, partener tradiţional de pregătire al trupei prezidate de Dan Ştefan Chiţu. Dincolo de rezultatul acestei prime partide, antrenorii Municipalului, Imilian Şerbănică şi Cristian Dumitru, se arătau mulţumiţi de dispoziţia la efort a elevilor lor şi asta pentru că starea gazonului – acoperit cu un strat consistent de zăpadă – nu a permis un joc prea tehnic, în care să fie evaluată valoarea jucătorilor aflaţi în probe sau a celor împrumutaţi de la diverse alte echipe.După 90 de minute de joc aprig, câmpinenii s-au impus cu 2-0, prin golurile realizate de Baia (min. 17) (foto dreapta) şi Jecu (min. 86) (foto stânga), ambii finalizând din apropiere faze elaborate de atac ale Municipalului.FCM Câmpina: Plachta – Defta, Marciu, Aristan, Cristea, Ţiclea, Marcu, Bogdan Andronic (20 ani, jucător împrumutat de la Progresul Bucureşti), Jecu, Ene, Baia. Au mai jucat: D. Mihai, Schweffer – Dragomir, Ad. Vişan, M. Tudor, O. Tudor, Mihai Căldăroiu (junior, CSŞ Nucet). Antrenori: Imilian Şerbănică, Cristian Dumitru.Tricolorul Breaza: Blidaru – N. Ghiţă, Petcu, Costache, Marian Ispir (Concordia Chiajna), Olteanu, Pătraşcu (ambii de la Caraimanul Buşteni), G. Ghiţă, Topală, Negotei, M. Vişan. Au mai jucat: Anghelache (Caraimanul Buşteni) – Picior (Petrolul 95 Ploieşti), Enache, Pescaru, A. Stoica, And. Stoica. Antrenori: Florin Stăncioiu, Costin Plăvache.

FCM Câmpina – Tricolorul Breaza 0-1 (0-1)
La numai două zile după disputarea primei partide amicale din acest an (2-0), Municipalul câmpinean a oferit revanşa brezenilor. Iar elevii lui Florin Stăncioiu şi Costin Plăvache nu au stat prea mult pe gânduri, deschizând scorul în minutul 9, prin Ispir, la o greşeală mare a lui Schweffer, şi reuşind să-şi menţină avantajul până la fluierul final. Mai mult, brezenii au părut că s-au adaptat mai bine la terenul greu, acoperit cu un strat subţire de zăpadă îngheţată, şi au mai avut câteva ocazii mari de gol, prin Vişan.De partea cealaltă, trupa lui Şerbănică a părut mai preocupată de factorul fizic al întâlnirii. Chiar dacă pe final, orgoliul rănit al echipierilor Municipalului a făcut ca ocaziile la poarta lui Blidaru să abunde fără, însă, ca Jecu, Băia, Avram sau Aristan să reuşească un gol egalizator.FCM Câmpina: Schweffer – Marcu, Ţiclea, Marciuc, Defta, Aristan, Jecu, Ene, Cristea, Andronic, Băia. Au mai jucat: Plachta, D. Mihai – Avram, O. Tudor, M. Tudor, Căldăroiu, Ad. Vişan, Dragomir. Antrenori: Imilian Şerbănică, Cristian Dumitru.Tricolorul Breaza: Anghelache – Pescaru, N. Ghiţă, Petcu, Olteanu, Ispir, G. Ghiţă, Topală, Pătraşcu, Braga, M. Vişan. Au mai jucat: Blidaru, Sava – Costache, A. Stoica, And. Stoica, Enache, Filote, Negotei, Picior, Dogaru. Antrenori: Florin Stăncioiu, Costin Plăvache.

Ichim, în Germania
Unul dintre jucătorii de bază ai Municipalului, Cosmin Ichim a plecat la începutul săptămânii trecute. După ce a solicitat o învoire de câteva zile pentru a-şi rezolva unele probleme personale, Ichim a plecat în Germania, din câte se pare cu acordul clubului său, Dinamo Bucureşti, acolo unde participă la un „târg” de jucători, încercând să-şi găsească şi ceva de lucru prin Germania. Chiar dacă pare supărat pe polivalentul său jucător, Imilian Şerbănică speră ca Ichim să se alăture cât mai curând lotului Municipalului şi să intre în programul echipei încă din startul stagiului de pregătire centralizată.

A revenit Paul Borz
Chiar dacă nu a jucat în partida cu Tricolorul Breaza, mijlocaşul Paul Borz a revenit în trupa Municipalului. Proprietar al grupării Ceahlăul Piatra Neamţ, Borz a jucat în prima parte a actualului sezon la CSM Ploieşti, dar a revenit la Câmpina, echipă ale cărei culori le-a mai apărat în trecut. Deşi s-a obţinut acordul pentru un împrumut până în vară, preşedintele FCM Câmpina, Dan Ştefan Chiţu, poartă negocieri cu conducerea „pietrenilor” pentru a obţine împrumutul mijlocaşului Borz pe un an şi jumătate.

Eduard Bica, 65 de minute în Israel
Absent nemotivat la pregătirile Municipalului, Eduard Bica bifează prima sa acţiune externă la lotul naţional de juniori U18, al cărui antrenor este Adrian Văsâi. Pe parcursul săptămânii trecute, Bica şi coechipierii săi din Naţională au participa la un stagiu de pregătire în Israel, jucând şi două partide cu echipa similară a ţării gazdă. Partidele au avut loc la Ness Tziona, la 20 km de Tel Aviv, iar atacantul câmpinean a bifat 65 de minute în ambele dispute încheiate cu 0-3 şi 0-0. Bica a jucat 45 de minute în primul joc, înlocuindu-l pe Selagea, pentru ca, în partida revanşă, atacantul câmpinean să evolueze numai 20 de minute, în locul lui Huiban.Chiar şi în aceste condiţii, pentru tânărul atacant câmpinean, prezenţa la cele două jocuri internaţionale pot însemna mult atât pentru cartea sa de vizită, cât şi pentru bagajul de experienţă.
Un moldovean la Breaza
În partida de sâmbătă a debutat la formaţia brezeană un jucător din Republica Moldova, adus de preşedintele Constantin Anghelache. Este vorba de Braga, un mijlocaş de care Stăncioiu părea a fi mulţumit într-o primă fază. „Trebuie să-l vedem mai la primăvară, pe iarbă!”, a adăugat tehnicianul brezean.În schimb, de la gruparea brezeană au lipsit Vasilescu şi Turiac, ambii aflându-se în probe la echipa pregătita de Marius Şumudică, Inter Gaz Bucureşti.
Chiţu şi Anghelache
Dacă la prima întâlnire între cele doua formaţii, numai preşedintele câmpinenilor, Dan Ştefan Chiţu, şi-a făcut apariţia la arena unde s-a disputat partida, sâmbătă, şi Constantin Anghelache a bifat acţiunea. Chiţu şi Anghelache au stat în prima repriză unul lângă celălalt, dar după pauză preşedintele oaspeţilor a preferat să stea la marginea terenului de joc, alături de tehnicienii formaţiei sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare