BREAKING NEWSȘtiri

Echipa de robotică a Colegiului N. Grigorescu a ocupat locul II la secțiunea Inovație a First Tech Challenge

Echipa de robotică a Colegiului Național „Nicolae Grigorescu” din Câmpina a obținut o frumoasă performanță, clasându-se pe locul al II-lea la secțiunea Inovație a concursului First Tech Challenge (regiunea sud-est București). Catalogat de cunoscători drept cel mai mare concurs național de robotică, la care participă anual, împărțite pe regiuni, peste 100 de echipe din întreaga țară (aproximativ 2.000 de elevi de gimnaziu și liceu), First Tech Challenge este o comunitate mult râvnită de tinerii câmpineni din echipa „Undefined RO 112” care, prezentă în al treilea sezon al acestei competiții, a reușit prin multă muncă, ambiție și perseverență, un rezultat remarcabil, în condițiile în care restricțiile impuse de pandemie au reprezentat o mare problemă, membrii echipei neputându-se întâlni fizic atât cât ar fi fost nevoie.


Cei 15 membri ai echipei plus trei voluntari sunt următorii: Mihnea Manta (cls. a IX-a, lider de echipă), Ștefan Manta (cls. a XI-a), Patric Tîrîlă (cls. a XI-a), Ștefan Calmâc (cls. a X-a), Alexandru Manea (cls. a IX-a), Ilie David Coman (cls. a IX-a), Bianca Cristea (cls. a XI-a), Cristian Radu (cls. a XI-a), Carol Bazga (cls. XI-a), Alesia Gîlmă (cls. a IX-a), Diana Vulpe (cls. a IX-a), Alexia Pleșa (cls. IX-a), Rareș Anghel (cls. a IX-a), Maria Bunea (cls. a XII-a), Irina Badea (cls. a X-a). Voluntari:  Bogdan Bulan (cls. a IX-a), Mihai Meseruș (cls. a IX-a) și Bogdan Tache (cls. a IX-a).
Tinerii au fost coordonați de mentorii lor, prof. Cătălin Chițu (de trei ani alături de echipă) și Anca Huțu (alături de echipă în ultimii doi ani).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare