BREAKING NEWSȘtiri

Echipa de fotbal seniori a CS Câmpina va juca în Superliga B Prahova

Mugurel Dedu (în galben)

Clubul Sportiv Câmpina a definitivat zilele trecute procedura de înscriere a echipei de fotbal seniori în Campionatul Județean de Fotbal, mai exact în Superliga B Prahova, urmând ca în prima etapă, care va avea loc duminică, 22 august, să joace pe teren propriu, la baza sportivă cu teren sintetic de la fostele cămine Petrol, în compania echipei CS Bucov.
”Echipa noastră de seniori va fi antrenată, cel puțin până în pauza competițională din iarnă, de Mugurel Dedu, care antrenează și o grupă de copii la clubul nostru, fotbalist cu un CV impresionant, cu o carieră demnă de urmat de către tinerii noștri jucători. Asociația Județeană de Fotbal ne-a înscris într-o grupă cu echipe puternice, cu jucători experimentați, cum ar fi Poiana Câmpina, Sportul Câmpina, Carpați Sinaia, Unirea Teleajen. Chiar dacă momentan avem un lot format din jucători crescuți în pepiniera proprie a clubului și plecăm cu șansa a doua în această competiție, avem speranța că vom face față la acest nivel. Pe viitor, cu sprijinul administrației locale, care s-a dovedit a fi alături de proiectul nostru, vom progresa și într-un an, doi, sper să tragem la promovare în prima ligă județeană” – ne-a declarat prof. Adrian Stoican, președintele Club Sportiv Câmpina.
Vă reamintim că la sfârșitul ședinței extraordinare a Consiliului Local din 19 iulie, primarul Câmpinei, Alin Moldoveanu, a cerut acordul consilierilor locali pentru înființarea echipei de seniori a secției de fotbal a Clubului Sportiv Câmpina. Proiectul avizat favorabil de comitetul director al clubului și susținut de primar vizează continuitatea în plan sportiv a grupelor de copii și juniori, dar și revenirea Câmpinei în prim-planul fotbalistic județean și poate chiar național. În scurta sa intervenție, Moldoveanu le-a explicat consilierilor că înființarea echipei de seniori nu necesită costuri suplimentare la club în acest an și că, pe viitor, mare parte din bugetul necesar pentru desfășurarea activității acesteia, ar putea fi asigurat din sponsorizări. „Este pentru prima dată în istoria Câmpinei când am putea să înființăm o echipă de seniori a municipalității” – a declarat cu entuziasm Alin Moldoveanu în fața celor 13 consilieri prezenți la ședință.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare