BREAKING NEWSȘtiri

Dr. Călin Tiu rămâne la conducerea Spitalului Municipal Câmpina încă 6 luni

Potrivit deciziei primarului Alin Moldoveanu, dr. Călin Tiu va rămâne la conducerea Spitalului Municipal Câmpina încă șase luni, până la organizarea unui nou concurs pentru ocuparea funcției de manager.
Data de 22 februarie 2021 a fost ultima zi din mandatul de manager al Spitalului Municipal Câmpina deținut de medicul chirurg Călin Tiu, care a condus neîntrerupt instituția începând din februarie 2013 și până în prezent. Vă reamintim că în urma concursului organizat în data de 8 februarie curent, la care dr. Călin Tiu a refuzat să participe, singurul candidat înscris a obținut nota 4,98, astfel că postul a rămas vacant.

În ce măsură Consiliul de Administrație al SMC și autoritățile locale vor înțelege să modifice regulamentul de organizare a concursului pentru ocuparea funcției de manager, astfel încât pe viitor să se evite situația ca o persoană fără experiență în managementul sistemului medical să poată ajunge la conducerea unei unități spitalicești cum este SMC (vezi cazul ambulanțierului Gabriel Dima) și în ce măsură dr. Călin Tiu va mai candida pentru un nou mandat după data de 22 august, rămâne de văzut.

Un comentariu

  1. Referitor la experiența ambulantierului, va rog să nu vă pronunțați dvs! Chiar nu sunteți în măsura ! Iar în legătură cu postul de manager, toți cei care vor să ocupe această funcție, trebuie să susțină un examen și nu să fie numiți cum s-a întâmplat până acum! Dvs vă place, doar să denigrați oameni și nu așteptați să vedeți dacă chiar sunt în stare să realizeze ceea ce își propun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare