BREAKING NEWSȘtiri

Dialogul surzilor continuă în Consiliul Local Câmpina

La aproape doi ani de la alegerile locale din anul 2020, administrația publică locală continuă să furnizeze dezbateri ce scot în evidență, în unele situații, nu numai lipsa de respect a unora față de funcțiile publice în care au fost investiți, dar și incompetență. Fie că este vorba de aleși locali ori de funcționari publici.
O nouă mostră din acest dialog al surzilor ne-a fost oferită în ședința ordinară a Consiliului Local de ieri, 28 iulie, atunci când, la ultimul punct de pe ordinea de zi, «Întrebări, interpelări, diverse», după ce primarul Alin Moldoveanu a părăsit din noua sala de ședință, a început scandalul.

Roxana Gheorghe

Scurt dialog între Roxana Gheorghe, consilier local din partea Partidului Verde, președinte de ședință și Marian Nistor, directorul serviciului public Piața Centrală, chemat de aceasta în ședința Consiliului Local să dea câteva explicații legate de un raport de audit.
”Roxana Gheorghe: – Am solicitat din partea Primăriei acest raport sau informații privind acest raport. (…)
Marian Nistor: – Eu știu ce este în raport, pentru că am fost controlat, d-voastră spuneți că l-ați solicitat și v-a fost dat.
Roxana Gheorghe: – Nu am spus lucrul acesta. Și vă rog frumos… Nu purtăm un dialog! Nu ne întrebați d-voastră ceva, ci eu vă rog să ne prezentați anumite aspecte”.
Nu numai că Roxana Gheorghe a uitat de la un minut la altul ce a afirmat, dar nu a vrut nici dialog, ci a dorit să i se răspundă cu da și nu la niște întrebări parcă scoase din sertar, pe care le-ar fi putut adresa în cadrul unei ședințe a Comisiei „Buget, finanțe, programe finanțare europeană, administrarea domeniului public și privat și agricultură”, așa cum au sfătuit-o alți colegi consilieri. A preferat, în schimb, să-l ia la rost public pe directorul Pieței Centrale, fără să lămurească nimic concret.

Urmăriți dialogul dintre aleșii locali și angajații Primăriei, dar mai ales confruntarea dintre președintele de ședință Roxana Gheorghe și Marian Nistor, directorul Pieței Centrale, în fragmentul de mai jos, pe care l-am extras din transmisia live făcută de Primăria Câmpina.

Înregistrarea integrală a ședinței poate fi accesată în linkul de mai jos:

2 Comentarii  

  1. Pai daca Moldoveanu e executiv si CL este legislativ, de ce ma rog NU ia CL o ATITUDINE FERMA sa termine cu pasajul asta subteran si cu sutele de mii de euro aruncate in studii bizare? CL e legislativ, sa arate ca e intr-adevar, in fapte nu-n vorbe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare