Știri

„DESPRE OAMENI ŞI MELCI” ajunge la Câmpina

Filmul de neratat al acestei toamne – Despre oameni si melci, in regia lui Tudor Giurgiu – ajunge si la Câmpina. Despre oameni si melci va fi proiectat la Casa de Cultura „Geo Bogza” in perioada 16 – 18 octombrie, de la orele 18.00 si 20.00. Pretul unui bilet este de 5 lei. In Despre oameni și melci spectatorii se vor bucura de prestația unor actori romani indragiți precum Andi Vasluianu, Dorel Visan, Monica Birladeanu, Andreea Bibiri, Valeria Seciu, Ovidiu Crisan, Ion Grosu, Clara Voda sau Alina Berzunteanu, dar și de interpretarea renumitului actor francez Jean François Stevenin și a fiului sau, Robinson Stevenin. Jean François Stevenin a avut roluri importante in filmele unor regizori precum François Truffaut, Jacques Rivette, Bertrand Blier, Jacques Demy sau Jean-Luc Godard si a jucat pentru prima data intr-un film romanesc.
Dupa o campanie de promovare fara precedent pentru un film romanesc, rezultatele obtinute sunt si ele foarte imbucuratoare: Despre oameni si melci a inregistrat, de la data lansarii filmului la TIFF pana in prezent, peste 50.000 de spectatori.
Comedia Despre oameni si melci a avut premiera nationala in data de 14 septembrie, ajungand in prima saptamana in 19 de orase, pe aproximativ 40 de ecrane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare