Știri

Cupa MTB – distracţie pe două roţi

Asociaţia Protejarea Mediului Înconjurator Prahova, cu sprijinul sponsorilor (Giant, Apă Talea, Mendoza, Lemet, Restaurant Oscar, Daniel’s, Tinmar, Petroconstruct, Medi’s, Cirex, Liderfan Electric), a organizat pe Muscel, sâmbătă, 29 octombrie, un concurs de biciclete. La start s-au aliniat în jur de 50 de concurenţi din Bucureşti, Ploieşti, Breaza, Câmpina, Oneşti şi Iaşi, cu vârste cuprinse între 8 şi 54 de ani, grupaţi pe trei categorii de vârstă.
Starul s-a dat la Restaurantul Oscar. Traseul de 7 km, marcat şi asigurat, a continuat până la Fantana cu Cireşi, urmând apoi drumul accidentat prin pădure şi încheindu-se pe drumul asfaltat care face legătura între Cornu şi Câmpina.
Locul 1 şi Cupele MTB au fost câştigate de participanţi din Bucureşti, mai puţin cel de la categoria 14 – 18 ani, care a fost caştigat de Ştefan Buzaş din Câmpina.
Organizatorii Cafenelei liberale Brătianu din Câmpina au oferit premii şi diplome celui mai tânăr şi celui mai vârstnic participant, respectiv lui David Ispas (8 ani) şi d-lui Teodor Aman (54 ani), precum şi un premiu de consolare, care i-a revenit d-lui Radu Stănărângă.

Un comentariu

  1. Un concurs apreciat de catre participanti, in mod deosebit de Alexandru Ciocan, antrenorul echipei de ciclism de la Dinamo Bucuresti, el fiind si primul sosit in aceasta cursa. Un traseu deosebit pentru iubitorii acestui sport, prin padurea de pe Dealul Muscel.Poate acesta este semnalul ca se poate si vom avea anul viitor un parc pentru biciclisti, pe deal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare