Știri

CSM Câmpina s-a clasat pe locul III la cupa organizată în memoria lui Gică Ionescu

– fără să piardă niciun meci în timpul regulamentar de joc –
În organizarea clubului C.S.M. Câmpina, duminică dimineaţă, s-a desfăşurat pe arena din incinta căminelor de la Petrol prima ediţie a “Memorialului Gheorghe Ionescu”, care s-a bucurat de prezenţa multor iubitori de fotbal câmpineni şi nu numai. Ei au ţinut să-şi amintească şi cu acest prilej de cel care a fost considerat cel mai bun antrenor pe care l-a avut până acum fotbalul juvenil câmpinean.

De altfel, unul dintre invitaţii speciali ai acestui eveniment sportiv, Alexandru Banu, cel care ani de-a rândul i-a fost un adevărat prieten, cu multă emoţie a declarat: “Mă bucur că noi, cei care cu mai mulţi ani în urmă am făcut ceva pentru fotbalul câmpinean, nu am fost uitaţi. Pe această cale, în numele foştilor jucători de la F.C. Poiana, cei din perioada 1956 – 1970, vreau să mulţumesc conducerii clubului C.S.M. Câmpina pentru această acţiune organizată atât de frumos şi sper că acest început va avea continuitate.”

Rezervată copiilor sub 12 ani, competiţia a avut la start un număr de opt echipe. A fost o competiţie maraton, mai precis timp de 9 ore, Astra I şi II Ploieşti, Petrolul `95 I şi II Ploieşti, H & M Junior I şi II Câmpina, Podgoria Vadu Săpat şi nu în ultimul rând, puştii C.S.M. – ului, au încrucişat armele în dorinţa de a cuceri trofeele puse in joc. Au fost multe meciuri echilibrate, la unele dintre acestea fiind nevoie şi de loteria loviturilor de departajare. În concluzie, competiţia s-a dovedit a fi un real succes, graţie unei organizări ireproşabile. Iată şi istoria din iarbă a acestui turneu:

Grupa A
Astra I Ploieşti – H & M. I Junior Câmpina 0-0
Petrolul II `95 Ploieşti – C.S.M. Câmpina 0-2
Astra I Ploieşti – Petrolul II `95 Ploieşti 1-0
H & M. I Junior Câmpina – C.S.M. Câmpina 0-1
Petrolul II `95 Ploieşti – H & M. I Junior Câmpina 0-1
C.S.M. Câmpina – Astra I Ploieşti 1-1
Clasament:
1. C.S.M. Câmpina 7 p
2. Astra I Ploieşti 5 p
3. H & M. I Junior Câmpina  4 p
4. Petrolul II `95 Ploieşti 0 p

Grupa B
Astra II Ploieşti – H & M. II Junior Câmpina 1-1
Petrolul I `95 Ploiesti – Podgoria Vadu Sapat 0-3
H & M. Junior II Câmpina – Podgoria V. Sapat  0-2
Astra II Ploieşti – Petrolul I `95 Ploieşti 1-0
Podgoria Vadu Sapat – Astra II Ploieşti  1-0
Petrolul I `95 Ploieşti – H & M. Junior II Câmpina 0-1
Clasament:
1. Podgoria Vadu Sapat 9 p
2. H & M. Junior II Câmpina 4 p
3. Astra II Ploieşti  4 p
4. Petrolul I `95 Ploieşti 0 p

Semifinale
C.S.M. Câmpina – H & M. Junior II Câmpina  0-0 (p 1-3)
Podgoria Vadu Sapat – Astra I Ploieşti   1-1 (p 3-4 )
Finala mică
C.S.M. Câmpina (antr. Robert Stoica) – Podgoria Vadu Săpat ( antr. Ion Gica) 1-0
Finala mare
Astra I Ploieşti ( antr. Marius Matei) – H & M. Junior II Câmpina ( antr. Laurenţiu Putinică ) 2-0

Nu trebuie uitată nici prestaţia arbitrului Valentin Marinică din Cornu, care a condus ireproşabil cele 16 partide disputate.
Şi cum după muncă vine şi răsplată, la final a avut loc festivitatea de premiere. În acordurile cunoscutei melodii, “ We are the champions”, Alexandru Banu şi Virgil Guran, preşedintele C.S.M. Câmpina, au acordat cupe primelor trei formaţii care au urcat pe podium. De asemenea, Cristi Preda, preşedintele secţiei de fotbal C.S.M. Câmpina, a acordat premii constând în materiale sportive după cum urmează:

Jucătorul competiţiei: Ionuţ Burchi ( C.S.M. Câmpina )
Cel mai bun portar: Gabriel Stoica ( C.S.M. Câmpina)
Golgeterul turneului: Ciprian Zmedoiu (Podgoria Vadu Săpat)

 În amintirea lui nea Gicuţă!

Cupa organizată de CSM Câmpina a fost dedicată memoriei unuia  dintre cei mai buni antrenori pe care i-a avut fotbalul câmpinean la nivel de copii şi juniori: Gheorghe Ionescu. Nea Gicuţă (foto), aşa cum era cunoscut de  toţi iubitorii de fotbal câmpineni, prin muncă şi pasiune, a lăsat în urmă o generaţie de fotbalişti care, mai mult sau mai puţin, au ajuns în fotbalul de performanţă. A fost şi va fi în continuare un model pentru toţi cei care l-au iubit şi i-au urmat sfaturile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare