Știri

CSM Câmpina continuă marşul spre promovare!

CSM Câmpina – CS Băneşti II 2-0 (1-0)

În ciuda vremii mohorâte, câteva sute bune de spectatori au luat duminică la prânz calea stadionului „Poiana” pentru a asista la unul dintre derby-urile de tradiţie din fotbalul local, indiferent de numele echipelor, partidele dintre Câmpina şi Băneşti având o rivalitate recunoscută în mediile fotbalistice judeţene.
La fel s-a întâmplat şi astăzi. CSM Câmpina a reuşit să se impună în faţa unei echipe formată în marea majoritate din componenţii grupării care activează în eşalonul superior, nelipsind nici unul dintre numele importante din lotul băneştenilor.
Elevii lui Robert Opatchi s-au instalat în jumătatea adversă de teren, au avut o posesie superioară, dar le-a lipsit scânteia, pasa decisivă care să ducă la deschiderea scorului. Aceasta avea să vină abia după pauză, în minutul 54, atunci când Necula a fost bine lansat în spatele liniei de fundaşi adverşi de Budileanu şi chiar dacă a fost lovit serios de portarul Lepădatu, mingea s-a scurs cuminte în poartă. Apoi, odată cu schimbările masive efectuate de oaspeţi, băneştenii s-au apropiat tot mai periculos de buturile lui Ciprian Cosmineanu, mai ales Cristache dând ceva emoţii gazdelor. În cele din urmă, reuşita „căpitanului” Budileanu – unul dintre cei mai buni jucători de pe teren astăzi – a închis definitiv şi jocul şi tabela, consfinţind o victorie care consolidează poziţia de lider a CSM-ului şi facilitează drumul spre promovare.
Virgil Guran: „Suntem pe drumul cel bun!”
Imediat după meci, Virgil Guran a declarat: „Este un rezultat bun, iar jocul a demonstrat-o că suntem pe un drum ascendent, care sperăm să se încheie cu promovarea noastră. Jocul de astăzi, în faţa unei echipe, practic, de Liga A, ne-a arătat că mai este încă de lucrat, dar s-au văzut o pregătire fizică superioară şi o concepţie tactică utilă, din moment ce ne-au adus victoria. Urmează un meci greu, la Bărcăneşti, cu o echipă potentă financiar şi care îşi doreşte să promoveze, dar am convingerea că vom creşte de la meci la meci spre încântarea publicului şi, finalmente, în deplinirea obiectivului”.
Cristache a revenit pe „Poiana”, ca… adversar!
Florin Cristache a început acest sezon la CS Băneşti. Apoi, s-a transferat la CSM Câmpina, echipă pentru care a şi evoluat în două partide, înscriind chiar trei goluri – unul în deplasarea de la Cocorăştii Colţ şi două pe teren propriu, la acel 9-1 cu Gloria Ologeni. Ei bine, după aceste două meciuri, Cristache a plecat de la CSM revenind la CS Băneşti şi fiind duminică adversarul foştilor săi coechipieri! Întortocheatele căi ale regulamentelor judeţene!
De ziua sa de naştere, Burchi a fost alături de CSM!
Chiar dacă acum a plecat şi evoluează la gruparea CS Baloteşti din Liga a III-a, Ion Burchi vine de fiecare dată la meciurile de pe teren propriu ale echipei sale de suflet, CSM Câmpina. A făcut-o şi astăzi, chiar de ziua sa de naştere, iar în pauza meciului, de la staţia de amplificare i s-au transmis felicitări şi urări de „La mulţi ani!” Burchi nu a venit cu mâna goală la stadion, ci l-a adus cu el pe un fost echipier al formaţiei Poiana Câmpina, Ion Gheorghe. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare