BREAKING NEWSȘtiri

CS Câmpina a obținut rezultate remarcabile la Campionatul Național de Înot Poliatlon

Bazinul Olimpic din Bacău a găzduit la sfârșitul săptămânii trecute Campionatul Național de Înot Poliatron pentru grupele de vârstă 10-11 ani, băieți și fete, un concurs dificil, cu cinci probe obligatorii care s-au desfășurat pe parcursul a trei zile.
La categoria 10 ani băieți, în fața unei concurențe acerbe, 106 sportivi din întreaga țară, reprezentantul CS Câmpina, Ștefan Goran, antrenat de profesorul Adrian Stoican, s-a clasat pe locul 7, între primii zeci cei mai valoroși sportivi înscriși în competinție.
La categoria de vârstă 11 ani, alți doi sportivi ai CS Câmpina, Vlad Chițu și Maria Brotoiu, au ocupat locurile 35, respectiv 47.

„Poliatlonul este o competiție dificilă, deoarece nu poți concura pe o probă aleasă, ci ești obligat să concurezi la toate probele competiției.  Copiii de 10 ani au înotat 200 m liber, 50m craul, 50 m spate, 50 m fluture, 50 m bras, iar copiii de 11 ani au înotat și proba de 200 m mixt. Această competiție reușește să evidențieze obiectiv sportivul complet în ceea ce privește înotul. Consider că este o performanță remarcabilă pentru înotul câmpinean, felicit sportivii pentru munca depusă care la această vârstă fac sacrificii deosebite pentru a face performanță, o performanță care însemnă opt antrenamente pe săptămână a câte două ore, majoritatea începând la 6:30 dimineața, înainte de școală. Avem nevoie de sprijin în continuare, atât al sponsorilor, cât si al părinților, care se implică foarte mult în susținerea copiilor pentru a face sport de performanță, fără ei nu am reuși” – ne-a declarat prof. Adrian Stoican.
La nivel de cluburi, în ceea ce privește categoria 10 ani băieți, CS Câmpina s-a clasat la finalul competiției pe locul 17 din 39 de cluburi participante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare