BREAKING NEWSȘtiri

CS Câmpina a debutat cu victorie în Superliga județeană de fotbal

Debut cu victorie azi, 22 august, în Superliga județeană de fotbal a echipei de seniori a CS Câmpina, antrenată de Mugurel Dedu: CS Câmpina – Progresul Bucov 3-2 (2-2).
După o primă repriză echilibrată, cu multe faze de poartă și patru goluri marcate, scorul înregistrat la pauză a fost de 2-2 (golurile câmpinenilor fiind marcate de Mihai Spurcaciu), unul dintre cele două goluri înregistrate în dreptul oaspeților de la Progresul Bucov fiind marcat în propria poartă de câmpineni, pe fondul unui început ezitant.

Mihai Spurcaciu, marcatorul celor trei goluri ale CS Câmpina

Repriza a doua s-a jucat pe contre, cu ocazii de a se marca la ambele porți. De remarcat prestația goalkeeper-ului câmpinean, veteranul Tiberiu Ionescu, care a respins in extremis balonul la trei mari ocazii ale oaspeților. Golul victoriei CS Câmpina, marcat tot de Spurcaciu, a venit pe fondul unui contraatac finalizat cu un fault în careu și o lovitură de pedeapsă dictată, fără rezerve, de arbitrul partidei.

Antrenorul Mugurel Dedu

„Mă bucur că am reușit o victorie neașteptată de către multe persoane, având în vedere timpul pe care l-am avut pentru a pregăti prima etapă. Țin să felicit toți jucătorii pentru angajamentul de care au dat dovadă și mă bucur că debutul acestui campionat ne dă speranțe pentru un parcurs bun în acest sezon.  Îmi felicit băieții pentru efortul depus și pentru rezultatul obținut!  Mulțumim și suporterilor care au asistat astăzi la meci și sper să ne susțină în continuare!” – ne-a declarat la finalul partidei antrenorul Mugurel Dedu.
Lotul jucătorilor folosiți de CS Câmpina a fost următorul: Tiberiu Ionescu, Octavian Diaconu, Cosmin Nedelcu, Sabin Spoială, Robert Burlacu, Alexandru Șerbănoiu, Aristide Buzilă, Andrei Botoșneanu, Florin Tocitu, Mihai Spurcaciu, Augustin Manole. Rezerve: Laurențiu Voicu, Vasile Bogdan, Alexandru Spoială, Vlăduț Matache, Rareș Catană, Marius Amar și Alexandru Catrina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare