Știri

Cronica neagră

Traversare cu bucluc. În ziua de 12 mai,în jurul orei 15.45, Tinca C., de 63 de ani, din Câmpina, a traversat B-dul. Carol I prin loc nepermis, fără să se asigure, fiind surprinsă şi accidentată uşor de un autoturism condus de Nicolae P., de 20 de ani, din oraşul Băicoi.
Ghinion? Nu ştim dacă Viorel I., de 54 de ani, din comuna Măgureni, este superstiţios sau nu, dar – cu certitudine – de acum încolo va avea motive să fie. Şi asta după ce a suferit un accident de muncă în ziua de 13 mai, în jurul orei 13.00… Bărbatul, în timp ce se afla la locul său de muncă şi demola o clădire, a aluncat de pe o grindă, căzând de la o înălţime de aproximativ 3 metri. A fost transportat la Spitalul Judeţean Ploieşti, unde i s-a pus diagnosticul – fractură de bazin. Cazul a fost preluat de procurori şi inspectorii de la ITM.
Bătaie… fratricidă. Joi, 14 mai, poliţiştii din Proviţa de Jos au fost sesizaţi despre faptul că pe raza localităţii a avut loc o altercaţie. În baza sesizării s-a constituit o echipă operativă, care s-a deplasat la faţa locului, şi care, din primele cercetări, a constatat că a avut lo bătaie între doi fraţi. Constanţa G., de 58 de ani, din Proviţa de Jos, în timp ce se afla la domiciliu, a avut un schimb de cuvinte neprincipiale cu fratele ei, Ion D., de 56 de ani, din aceeaşi localitate. În urma schimbului de replici, Ion D. şi-a lovit sora cu pumnii, provocându-i o fractură a maxilarului. Victima a fost internată în spital, însă nu a depus plângere. Totuşi, poliţiştii continuă cercetările.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare