Știri

Cronica neagră

Se păzea fără… licenţă. Poliţiştii câmpineni au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea nerespectării prevederilor legii privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor. Astfel, au depistat la o societate comercială că protecţia se face printr-un sistem de televiziune cu circuit închis, care fusese realizat de administratorul societăţii. Acesta – Aurel D., de 34 ani – nu avea licenţă în domeniu. Cercetările poliţiştilor continuă, dar atât firma, cât şi Aurel D. riscă sancţiuni.
I-au găsit locul. Gheorghe B., de 61 ani, din comuna Adunaţi, avea de ispăşit o sentinţă echivalentă cu închisoarea. Nu a dat zor să pună în aplicare această sentinţă, dar poliţiştii l-au găsit prin Ploieşti şi l-au trimis la locul său.
Ceasul rău. Câmpineanul Ion B., de 52 ani, se afla în ziua de 26 ianuarie, în jurul orei 16.45, la volanul unei autoutilitare Dacia pe o stradă din Ploieşti. La un moment dat, în dreptul unei treceri de pietoni a accidentat-o grav pe Mariana E., de 44 ani, care traversa regulamentar.
Ţigareta. Nicolae M., din Câmpina, a fost depistat în zona pieţei în timp ce oferea spre vânzare 29 de pachete de ţigări fără a deţine documente de provenienţă a mărfii. A fost sancţionat contravenţional.
Accidentat grav. Marţi, 27 ianuarie, în jurul orei 9.30, Ion N., de 68 ani, din Băneşti, s-a angajat în traversarea unei străzi prin loc nepermis şi fără să se asigure. Ghinionul său, a fost surprins de Nicolae P., de 33 ani, din Scorţeni, care conducea un autoturism VW Passat şi a fost accidentat grav.
Incendiu la Breaza. În seara zilei de 30 ianuarie, la locuinţa Mariei D., de 70 de ani, din Breaza, a izbucnit un incediu. Pompierii s-au deplasat la faţa locului şi au stins focul care mistuise peste 40% din suprafaţa acoperişului. Cauza preliminară a incendiului pare să fi fost efectul termic al coşului unui sobe metalice. Nu s-au înregistrat victime, pagubele fiind de aproximativ 100 milioane lei vechi. (Al. NECULAI)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare