Știri

Copiii fără familie nu au fost uitaţi nici de Paşte

Cu ocazia sărbătorilor de Paşti, elevii Şcolii Postliceale Louis Pasteur au efectuat o vizită la Casa de Copii ”Iubiţi Copiii” din cartierul Muscel. 
În cadrul acestei vizite, care face parte din Proiectul de ajutorare socială a copiilor aflaţi în plasament familial, elevii anului II de la profilul Asistent Medical de Farmacie, au donat alimente, dulciuri, haine şi jucării pentru copiii din cele două case de plasament. 
Pe parcursul celor două ore petrecute în casa ”Iubiţi Copiii”, administrată de doamna Eugenia / Jenny Câmpeanu, copii au avut parte de jocuri, mai ales jocuri electronice, discuţii, poezii, cântece, dar şi de multă dragoste şi afecţiune oferite din plin de fetele noastre.
In speranţa că vom sensibiliza şi alţi elevi din şcoală, dar mai ales opinia publică în privinţa nevoilor sociale ale copiilor abandonaţi de părinţi, ne propunem ca în viitor să dezvoltăm mai mult spiritul de sacrificiu şi dăruirea de sine în rândul tinerilor pe care îi formăm la Şcoala Postliceală ” Louis Pasteur” din Câmpina. 
Proiectul se derulează de 15 ani, este constant desfălurat de Crăciun, Paşti dar şi 1 Iunie şi face parte integrantă din laboratorul tehnologic al  modulului de sociologie medicală. 
Psiholog/ Prof. Natalia Loredana Enache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare