Știri

Consilierii au cerut sancţiuni pentru viceprimarul Ion Dragomir şi pentru şefa ADPP, Felicia Olteanu

Doi consilieri locali câmpineni au cerut, la ultima şedinţă a Consiliului Local, sancţiuni împotriva a doi reprezentanţi ai Executivului, culmea, nici unul dintre „acuzaţi” nefiind de faţă. Cei vizaţi – viceprimarul Ion Dragomir şi şefa Serviciului ADPP, Felicia Olteanu.
 Gena Preda continuă disputa cu viceprimarul Dragomir
După ce, la precedenta şedinţă a Consiliului Local, Gena Preda a surprins prin folosirea  unor termeni mai puţini academici atunci când i-a cerut socoteală viceprimarului în legătură cu nefinalizarea asfaltării pe Strada Voila, acum s-a supărat din nou pentru că problema nu a fost rezolvată. „Dacă are ceva cu mine, să-mi spună, dar să nu se răzbune pe locuitorii din Cartierul Voila. Cer sancţionarea viceprimarului pentru că nu se ocupă aşa cum trebuie de rezolvarea problemelor care-i intră în atribuţii. Şi cer să se consemneze în procesul verbal ca să nu zică apoi că l-am vorbit în lipsă”, a spus Gena Preda. Discuţia a ajuns la viceprimar de la altă problemă. Gena Preda s-a adresat primarului şi l-a rugat să ia măsuri în privinţa Lacului Fermei, unde s-a înfundat scurgerea şi lacul a dat pe dinafară după ploi, iar apa a inundat curţile oamenilor de pe Strada Cărămidari. „Mă adresez şi eu domnului primar pentru că nu se poate discuta cu viceprimarul. Domnul primar m-a ajutat de fiecare dată când am venit cu o problemă şi sper să mă ajute şi acum. Poate rezolvă dumnealui ceea ce nu face viceprimarul!”, a mai afirmat Gena Preda.
Daniel Telegescu cere sancţionarea Feliciei Olteanu
Consilierul Daniel Telegescu s-a arătat extrem de deranjat de faptul că nu se aplică două hotărâri (iniţiate de el şi aprobate de Consiliul Local). Prima este cea privind parcarea alternativă pe bulevardul principal al Câmpinei, iar cea de-a doua se referă la interzicerea circulaţiei maşinilor de mare tonaj prin centrul localităţii. „Sunt proiecte care rămân în arhivă, iar eu consider absolut nejustificat refuzul celor care ar trebui să le pună în practică şi nu fac acest lucru. Cer sancţionarea disciplinară a şefei ADPP, Felicia Olteanu, poate se apucă de treabă. Proiectul a fost aprobat de noi de două luni şi trebuia aplicat până acum. Iar în ceea ce priveşte al doilea proiect cu vehiculele mari de pe centru, aici este vina Poliţiei Comunitare. Le-am spus că maşinile de mare tonaj nu au ce căuta pe centru, iar cele ale firmelor nu au ce căuta să parcheze pe trotuare şi mi-au zis că s-au plâns unii şoferi că nu au altă soluţie. Eu cred aşa: o hotărâre a Consiliului Local poate fi atacată de cei nemulţumiţi, dar tu ca Executiv nu trebuie să-ţi dai cu părerea, tu trebuie să aplici hotărârile Consiliului”, a declarat Daniel Telegescu. 
La rândul său, şefa ADPP, Felicia Olteanu ne-a declarat: „Există un motiv de altă natură decât ceea ce s-a discutat în Consiliul Local, pentru care consilierul respectiv face acest tapaj. Eu am rezerve faţă de aplicarea acestei hotărâri, rezerve pe care le-am prezentat inclusiv în raportul de specialitate. Practic, nu prea se poate aplica această hotărâre, pentru că aşa se întâmplă când vrei doar ceva cu tot dinadinsul… Totuşi, am cerut un punct de vedere scris din partea Poliţiei Rutiere privind modul în care puteam pune în practică această hotărâre. Nu se vor putea realiza marcaje, ci va trebui să montăm indicatoare. Oricum, nu se va rezolva problema parcărilor, pentru că pe partea unde acum nu se parchează, autoturismele vor putea fi parcate paralel cu trotuarul, ceea ce duce la o înjumătăţire, practic, a numărului de locuri de parcare. Apoi, nu înţeleg de ce este nevoie de mutarea tuturor maşinilor pentru a se face curăţenie, atâta vreme cât alte străzi, unde nu sunt parcate maşini, întâmpină aceleaşi probleme din punct de vedere al curăţeniei?!”

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare