BREAKING NEWSȘtiri

Clubul Sportiv Câmpina organizează Cupa Speranțelor MIRAS la handbal feminin

Duminică, 27 iunie, începând cu ora 9.30, pe terenul sintetic multifuncțional, Clubul Sportiv Câmpina și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Prahova organizează Cupa Spernțelor MIRAS la handbal feminin – juniori IV.
Echipele care vor participa la această competiție sunt: Clubul Sportiv Municipal Ploiești, Clubul Sportiv Orășenesc Tricolorul Breaza și Clubul Sportiv Câmpina.

Imagini de la meciul de pregătire disputat sâmbătă, 19 iunie, de fetele de la CSC în compania celor de la CSM București.

”Având în vedere că pentru noi, anul acesta s-a încheiat campionatul de juniori IV, încercăm să organizăm cât mai multe competiții de genul acestor cupe, pentru că avem nevoie de meciuri. Astfel căpătăm experiență și ne antrenăm pentru campionatul de anul viitor, la care sperăm să obținem rezultate mult mai bune decât anul acesta. Sper ca și vremea să țină cu noi duminică și să putem juca afară, pe terenul sintetic multifuncțional al clubului. Dacă plouă, va trebui să mergem în sala de sport a Colegiului Nicolae Grigorescu. Cu această ocazie, îi invit pe toți iubitorii de handbal din Câmpina să vină să ne vadă și să ne susțină” – ne-a declarat Dan Vasile, antrenor coordonator la secția de handbal a CS Câmpina.
Parteneri în organizarea acestei manifestări sportive sunt Direcția Județeană de Sport și Tineret Prahova, Asociația Județeană de Handbal Prahova, SC Miras International și CS Câmpina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare