BREAKING NEWSȘtiri

Clubul Sportiv Câmpina încheie anul cu medalii la înot și o nouă victorie a echipei de handbal fete

Dincolo de frământările administrative create în mod voit în unele situații de factorii politici din administrația publică locală (cel mai recent exemplu fiind confruntarea din Consiliul Local pe tema modificării componenței Comitetului Director), Clubul Sportiv Câmpina încheie un an cu rezultate cel puțin promițătoare la nivel sportiv, rodul muncii serioase a grupului de antrenori și al staff-ului administrativ condus de profesorul Adrian Stoican, președintele clubului.
Cu puțini bani alocați de la bugetul local, dar cu multă dedicație pentru sportul juvenil, antrenorii tuturor secțiilor sportive (fotbal, natație, baschet, handbal) au reușit în ultimii ani să formeze echipe competitive care se întrec de la egal la egal cu multe cluburi de tradiție înscrise în competițiile prahovene ori în cele la nivel național.

Cele mai recente performanțe înregistrate duminică, 12 decembrie, de CS Câmpina, sunt la natație (Cupa Hyperion, Brașov) și la handbal (Campionatul de Juniori IV AMH București), unde sportivii antrenați de Adrian Stoican, respectiv de Dan Vasile, au obținut rezultate foarte bune.
Astfel, echipa de handbal fete a învins din nou în deplasare CS Rapid București cu scorul de 23 – 16 (pe reprize 5 – 3, 10 – 8 și 8 – 5), iar micii înotători au obținut medalii, clasându-se pe podiumul competiției brașovene la care au participat 18 cluburi (310 copii) din toată țara.
Mulțumit că elevii săi s-au întors acasă cu medalii și respectiv timpi de concurs buni, care ar fi putut să aducă CS Câmpina și alte clasări pe podium la Brașov, antrenorul Adrian Stoican a declarat: „Am participat la o competiție destul de bine cotată la nivel național, sportivii noștri reușind să-și mențină timpii de antrenament în majoritatea probelor. Munca dă roade și în calitate de președinte al clubului pot spune că se vede foarte clar evoluția tuturor secțiilor, mai ales în acest an. Asta chiar dacă unii ne critică în permanență și încearcă să ne minimalizeze activitatea prin atacuri la adresa Comitetului Director. Pentru anul următor, avem în plan dezvoltarea fiecărei secții din punct de vedere sportive, printre cele mai îndrăznețe proiecte fiind promovarea echipei de fotbal seniori în Liga A Prahova. Sperăm să primim în continuare sprijinul d-lui primar Alin Moldoveanu și al Consiliului Local Câmpina, căror le mulțumesc pe această cale, pentru că au fost alături de noi în anul ce se încheie peste câteva zile!” – ne-a declarat Adrian Stoican.
La rândul său, Dan Vasile, antrenorul secției de handbal, ne-a declarat: „Încheiem anul cu o nouă victorie și sunt foarte bucuros pentru acești copii care au muncit. Am mai spus că participăm la această competiție pentru a ne pregăti în vederea apropiatului Campionat Național de Juniori IV, care va începe în luna februarie 2022 cu etapa județeană. În acest sfârșit de săptămână, la București, fetele au avut o evoluție în progres, lucru care s-a reflectat nu numai în scor, ci și în evoluția lor pe teren. Consider că participarea la Campionatul AMH București și-a atins obiectivul, acela de a ne pregăti în condiții de concurs. Mă folosesc de acest prilej să le transmit tuturor iubitorilor sportului câmpinean Crăciun Fericit și La Mulți Ani!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare