BREAKING NEWSȘtiri

Clubul Sportiv Câmpina a obținut rezultate remarcabile la competițiile de înot și handbal fete

Tinerii sportivi ai secțiilor de înot și handbal ai CS Câmpina au obținut în ultimele zile rezultate remarcabile la Cupa Sprint Sfântu Gheorghe la înot (ediția a XI-a) și respectiv la Cupa Speranțelor MIRAS – handbal feminin.

Sportivii secției de înot antrenați de prof. Adrian Stoican au obținut trei medalii de aur, două de argint și cinci de bronz la competiția organizată la Sfântu Gheorghe, unde au participat 16 cluburi din întreaga țară și aproximativ 200 de concurenți. „Obiectivul nostru a fost omologarea timpilor in competiție pentru copiii de la grupa de performanță, dar din fericire am obținut trei medalii de aur, două de argint și cinci de bronz! Acestea au fost obținute de Gabriela Agata Bădescu, medalie de aur la 50 m spate, asemenea pentru 50 m bras și 50 m fluture, precum și medalie de argint 50 m craul; Ștefan Goran, medalie de argint 50 m spate, medalie de bronz 50 m craul, asemenea 50 m bras și 50 m fluture și Ruhama Neacsu, medalie de bronz 50 m craul și la 50 m spate!” – ne-a declarat Adrian Stoican.

Cupa Speranțelor MIRAS la handbal feminin a avut loc duminică, 27 iunie, pe terenul sintetic multifuncțional al CS Câmpina. Organizată sub egida Direcției Județene pentru Sport și Tineret Prahova și cu sprijinul societății comerciale Miras, competiția a reunit trei echipe de fete – juniori IV, respectiv cea a Clubului Sportiv Municipal Ploiești, a Clubului Sportiv Orășenesc Tricolorul Breaza și a Clubului Sportiv Câmpina. ”Având în vedere că pentru noi, anul acesta s-a încheiat campionatul de juniori IV, încercăm să organizăm cât mai multe competiții de genul acestor cupe, pentru că avem nevoie de meciuri. Astfel căpătăm experiență și ne antrenăm pentru campionatul de anul viitor, la care sperăm să obținem rezultate mult mai bune decât anul acesta. Azi am jucat foarte bine și chiar dacă formatul meciurilor a fost unul fără scor, vă pot spune că fetele noastre au avut o prestație remarcabilă” – ne-a declarat Dan Vasile, antrenor coordonator la secția de handbal a CS Câmpina.

Meciurile au fost arbitrate de Gabriela Enache și Marina Agliceriu, arbitre de Liga Națională, iar lotul clubului sportiv câmpinean folosit de Dan Vasile a fost următorul: Alexandra Cojani, Maria Neagu, Maria Tudorache, Ștefania Enescu, Teodora Cârmaci, Florina Alexe, Ioana Antonie, Maria Chițalan, Georgeta Cărămidaru, Maria Cojani, Nicole Dragomir, Ariana Duță, Raluca Duță, Elena Robu, Maria Robu, Andreea Călărașu, Alexandra Stroescu, Ioana Stamate, Carina Vasile, Elena Jubea, Gabriela Roiniță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare