Știri

Clubul Contratimp s-a întors acasă cu 15 medalii

Pentru clubul sportiv Contratimp, weekend-ul care tocmai s-a încheiat a fost unul special. Împărţiţi în trei grupe, pentru a putea participa simultan la cele trei competiţii de înot desfăşurate la bazinele din Bacău, Miercurea Ciuc şi Izvorani, sportivii au îmbinat distracţia cu munca şi au obţinut rezultate dintre cele mai bune.
Grupa cea mai „fragedă”, Contratimp  Braşov, a urcat de 11 ori pe podium la „Cupa Csíki Csobbanó” organizată la Miercurea Ciuc: de patru ori pe locul I, de două ori pe locul al II-lea si de cinci ori pe locul al III-lea. 
La Izvorani, la „Cupa de toamnă”, singura reprezentantă a clubului, câmpineanca Ioana Dragomir, a obţinut o medalie de bronz la proba ei de suflet, 50 m bras. Sportivii prahoveni, care au ajuns pentru prima dată la Bazinul Olimpic din Bacău la competiţia „Cupa Bacăului”, pe lângă cele 3 medalii binemeritate, două de argint şi una de bronz, s-au distrat pe cinste. Împreuna cu antrenorul lor, au avut parte de multă adrenalină datorită săriturilor în apă de pe platformele bazinului de sărituri. Au început cu înălţimea de 3 m şi au terminat cu cea de 10 m. Distracţia s-a încheiat cu săriturile haioase de la trambulina de 1 m.
Aşadar, echipa CONTRATIMP, Câmpina şi Brasov, a mai adăugat încă 15 medalii la cele 148 strânse de la începutul acestui an. Felicitări tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare