BREAKING NEWSȘtiri

Cine va conduce Spitalul Municipal Câmpina după data de 22 februarie?

22 februarie 2021 este ultima zi de mandat a actualului manager al Spitalului Municipal Câmpina, dr. Călin Tiu, căruia îi expiră și perioada de prelungire acordată în noiembrie 2020 de fostul primar Horia Tiseanu.
Ce se va întâmpla după această dată rămâne să stabilească primarul Alin Moldoveanu, singurul care îi poate prelungi mandatul doctorului Tiu sau poate numi o altă persoană care să îndeplinească condițiile îndeplinite de legislația în vigoare. Asta în contextul în care singurul candidat înscris la concursul pentru ocuparea funcției de manager, Gabriel Dima, a picat examenul la proba susținerii proiectului de management, obținând nota 4,98, iar actualul manager, dr. Călin Tiu a anunțat public că nu-și dorește continuarea colaborării cu actualul Consiliu de Administrație al SMC (potrivit surselor noastre, Tiu a făcut trimitere directă la Adina Gârbăcică – USR-PLUS și la Florin Marcu – PNL, reprezentanții Consiliului Local Câmpina în Consiliul de Administrație).

De reținut faptul că în declarația acordată presei imediat după terminarea concursului pentru ocuparea funcției de manager al SMC, care a avut loc în data de 8 februarie, dr. Călin Tiu și-a arătat disponibilitatea de a asigura continuitatea la conducerea spitalului până la organizarea unui nou concurs, dacă și primarul Moldoveanu își dorește acest lucru.
Ce decizie va lua edilul șef al Câmpinei în acest sens vom vedea în zilele următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare