BREAKING NEWSȘtiri

Cezar Grama îl acuză pe primarul Alin Moldoveanu că a intervenit prin interpuși pentru a-i anula votul în Consiliul Local

La nici 24 de ore după ce Tribunalul Prahova admitea cererea formulată de consilierul municipal câmpinean Cezar Grama de anulare a ordinului Prefecturii Prahova prin care se constata încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului său de consilier local, tânărul politician iese din nou la rampă cu un comunicat în care susține că deține în continuare prerogativele de consilier local la Câmpina. ”Pentru că am demnitate și onoare, apanaje pe care puțini bărbați le mai au în zilele de astăzi, doresc să vă țin corect informați, cu privire la Hotărârea instanței pronunțate în data de 05.08.2021 prin care s-a suspendat Ordinul Prefectului nr. 222/05.07.2021 în care îmi încetase calitatea de consilier local Câmpina, înainte de expirarea mandatului de 4 ani:  din data de 05.08.2021, mi-a fost validată aceasta calitate și dețin în continuare prerogativele de consilier local Câmpina” – spune Grama în comunicatul de presă trimis redacției noastre.

 

Grama acuză actuala administrație, condusă de independentul Alin Moldoveanu, de faptul că acordă prioritate unui obiectiv de investiții finanțat de la bugetul local cu o sumă importantă, în condițiile în care Primăria se confruntă cu o criză fiananciară recunoscută chiar de noul edil șef al Câmpinei încă de la preluarea mandatului: ”Ne putem gândi facil de ce surse obscure de comunicare, abonate la bani publici ai Primăriei Câmpina,  dezinformează în mod constant cetățenii orașului în scopuri lesne de înțeles – să salveze incompetențele administrației Moldoveanu și să denigreze pe cei care nu sunt aserviți acesteia.
În acest moment, una din mizele administrației Moldoveanu, este aceea de a aproba și implementa proiectul – “Supraveghere video în zonele vulnerabile din Municipiul Câmpina”, inițiat de către primarul Alin Moldoveanu.
Ne intrebăm dacă la acest moment în care Primăria Câmpina se confruntă cu o criza financiara fără precedent (asumată încă de la momentul candidaturii inclusiv de către actualul primar), dacă acest proiect în valoare de de peste 8 milioane de lei (pentru un număr de 340 bucăți camere) este PRIORITAR pentru cetățenii orașului. Prețul achiziționării unei camere video este de câteva ori mai mare decât cele achiziționate în administrația anterioară.
În plus față de aceasta, apreciez faptul că, decizia de a implementa un astfel de proiect din sursele proprii ale primăriei, dintr-un buget oricum precar al acesteia, consider că un astfel de proiect poate fi implementat pe fonduri europene, astfel încât să degrevăm la acest moment o povară deloc urgentă pentru câmpineni, pe care primarul însă dorește să o transfere către cetățenii orașului” – afirmă Grama în același comunicat.
Cezar Grama îl acuză, totodată, pe primarul Alin Moldoveanu că a intervenit prin interpuși pentru a-i anula votul în Consiliul Local: ”Primarul actual a complotat în mod constant împotriva mea prin interpuși și prin diverse alte mijloace să-mi anuleze votul din Consiliul Local, astfel încât să-și aprobe proiecte similare. Numai că eu nu dezarmez ușor, nu mă intimidează nimeni și nimic în ducerea la îndeplinire a mandatului câstigat în slujba cetățenilor din Câmpina. În acest sens, doresc să vă informez că voi continua cu toată priceperea, forța și experiența mea să veghez la cheltuirea legală și corectă a banului public, în scopul  dezvoltării orașului, în principal prin atragerea de proiecte pe fonduri europene!” – explică Grama în finalul comunicatului de presă.

Un comentariu

  1. Asta e doar inceputul..proiectul cu camere video pare de la o posta cu dedicatie pentru cineva. Probabil ca vom afla in curand 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare