BREAKING NEWSȘtiri

Cezar Grama, dat afară din Partidul Verde și din Consiliul Local Câmpina

UPDATE, 31 IANUARIE:
Cezar Grama scoate la lumină complotul pus la cale de Alin Moldoveanu și Florin Călinescu în Partidul Verde

Prin intermediul unui text trimis la redacție, Cezar Grama, președintele demis al Partidului Verde – filiala Prahova, vine cu precizări referitoare la modul în care a decurs demiterea sa. Textul face referiri directe la implicarea primarului Alin Moldoveanu în demiterea sa și la complotul pus la cale de Alin Moldoveanu și Florin Călinescu în acest sens.
„Precizez faptul că de la începutul lunii decembrie 2020 s-a conturat și s-au confirmat: negocierile, premeditarea lucrurilor și complotul împotriva doctrinei Partidului Verde dintre primarul Alin Moldoveanu și actorul Florin Călinescu, în frecventele întâlniri avute, în scopul controlării Partidului Verde Câmpina de către primarul „independent” Alin Moldoveanu prin crearea unui avantaj în Consiliul Local asupra proiectelor de hotărâre inițiate de către acesta. Am aflat de aceste lucruri la acel moment și de ceea ce urma să se întâmple, consecință a acestor complicități. Aceste „negocieri” s-au concretizat și prin numirea ilegală a omului de casă al lui Alin Moldoveanu – Roxana Elena Gheorghe ca fiind succesorul meu în cadrul organizației județene Prahova. In mod cert cu astfel de profile și caractere NU se poate construi în mod sănătos/ durabil un viitor politic sau administrativ.
Mă delimitez prin conduita politică și probitatea mea morală de trădători, oportuniști vremelnici ai momentului, ingrati și de practici care eludează legea.
Precizez numai faptul că prin această decizie s-a încălcat Statutul Partidului Verde, aceasta fiind ilegală. Instanțele se vor pronunța și vor confirma adevărul susținut și probat de către mine în cele două demersuri de până acum depuse la Tribunalul Prahova.
Menționez faptul că mi-am asumat toate deciziile și inițiativele luate în cadrul Partidului Verde Prahova, inclusiv rezultatele foarte bune obținute in cele 4 luni de exercitare a funcției, printr-o excelentă colaborare cu toți președinții și membrii de filiale locale. Cu încredere, optimism, responsabilitate și tărie privim spre viitor!” – explică Grama în textul amintit.

Partidul Verde filiala Prahova trece printr-o perioadă de profunde frământări interne la începutul acestui an, după ce președintele organizației județene, câmpineanul Cezar Grama, a fost dat afară din partid, fără menajamente, de către președintele formațiunii politice la nivel național, nimeni altul decât actorul Florin Călinescu.
Neînțelegerile dintre cei doi au apărut la sfârșitul lunii decembrie 2020, atunci când Grama a fost singurul din Partidul Verde care a părăsit sala de ședințe în momentul în care au început dezbaterile proiectului de hotărâre privind alegerea viceprimarului Câmpinei.
Vă reamintim că alături de Cezar Grama, la acel proiect de hotărâre au mai părăsit sala de ședințe și reprezentanții PNL, USR, PLUS și PMP. Ulterior, Cezar Grama semna un comunicat de presă în numele partidului în care își explica gestul, critica influența primarului Alin Moldoveanu asupra celorlalți colegi consilieri municipali din Partidul Verde și cerea retragerea sprijinului politic pentru aceștia. Gestul de frondă a lui Cezar Grama avea să-l coste scump, pentru că la scurt timp după ședința cu pricina a fost pur și simplu dat afară din partid de către Florin Călinescu, retrăgându-i-se și sprijinul politic pentru funcția de consilier local al municipiului Câmpina prin ordin de prefect.
Cezar Grama a făcut contestație în instanță împotriva acestor decizii pe care le socotește „abuzive, aberante și luate la presiunea unui om în care am avut încredere”, așteaptând verdictul judecătorilor.
Vom reveni cu mai multe detalii legate de acest subiect, inclusiv cu amănunte privind o presupusă implicare a primarului independent Alin Moldoveanu în această demitere.

Un comentariu

  1. Nu se va complica,sigur.O mutare logica va fi independentul Filip,dar ar mai intra si fostul coleg Marcu dar si Briciu de la Pol.Psd il va propune pe tanarul Duran dar va pica,Psd e un partid de razmerita si contrari in rest cine ii va lua locul lui Grama in cl de la verzi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare