BREAKING NEWSȘtiri

Centru de vaccinare de tip DRIVE THROUGH în parcarea de la Ploiești Shopping City

Începând de joi, 17 iunie, ora 12.00, în parcarea de la Ploiești Shopping City se redeschide centrul de vaccinare împotriva COVID-19, de tip Drive Through, care va funcționa până duminică, 20 iunie, ora 20.00.
Rapelul se va efectua cu vaccinul folosit la prima doză, mai exact cel produs de compania Pfizer BioNTech, iar ca noutate, un flux dintre cele patru existente va administra vaccinul Janssen de la Johnson &Johnson (monodoză), pentru persoanele care nu au fost vaccinate până în prezent.
La această campanie de vaccinare sunt așteptate atât persoanele care urmează să primească rapel cu vaccin Pfizer, cât și persoanele care doresc să beneficieze de o primă doză de vaccin, în cazul Pfizer, ori monodoza de la Johnson & Johnson. Opțiunea se face pe loc pentru una dintre cele două variante.
Programul de administrare a dozelor de vaccin este urmatorul:
– Joi, 17 iunie, între orele 12.00 – 20.00
– în zilele de 18, 19 și 20 iunie, între orele 08.00 – 20.00
Persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta în parcarea centrului comercial, indiferent de localitatea de domiciliu, fără programare, prezentând documente de identitate valabile (carte de identitate sau pașaport).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare