Știri

«Ce înseamnă să fii cool», un proiect educaţional cu impact emoţional

Liceeni de toate vârstele, însoțiți de profesori, au participat joi, 18 mai, la un eveniment inedit desfășurat începând cu ora 10.00 în sala de sport a Colegiului „C. Istrati” și de la  ora 11.15 în sala de sport a Colegiului Tehnic Forestier.
 „Proiectul educațional interjudețean «Ce înseamnă să fii cool» este coordonat de prof. Stelian Robu de la Liceul Teoretic „Ioan Pascu” din Codlea, care a venit la Câmpina cu un grup de elevi ce constituie «Patrula Antidrog» a școlii amintite” – ne-a declarat prof. Nicolae Geantă, organizatorul evenimentului. 
Elevii brașoveni au jucat o scenetă menită a conştientiza publicul asupra impactului nefast al drogurilor, alcoolului, tutunului, pornografiei şi violenței în rândul tinerilor. În timp ce prof. Robu le-a vorbit elevilor despre eșecuri și victorii personale, prof. dr. Nicolae Geantă a pus accentul asupra decepțiilor tinerilor, dar și asupra unor rețete de succes demne de urmat. Finalul evenimentului a avut un puternic impact emoțional, zeci de tineri sfârșind în lacrimi și aplaudând frenetic. Prezenţi la manifestare, directorii celor două instituţii de învăţământ gazdă, Corina Gheorghe și respectiv Nicolae Meleacă, le-au adresat elevilor încurajări în a-şi forma o mentalitate de învingători.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare